Kassiu
Fanka BB :)
KosztowałaBY nic nie płaciłam, a cenę znam tylko dlatego że zamawiałam onlineJeśli tyle płaciłaś to pewnie lekarz wystawił na 100%, to było z prywatnego gabinetu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KosztowałaBY nic nie płaciłam, a cenę znam tylko dlatego że zamawiałam onlineJeśli tyle płaciłaś to pewnie lekarz wystawił na 100%, to było z prywatnego gabinetu?
Moja jakieś 4zl z groszami chyba a normalna cena to też jakoś 60zlNie wiem jaka, bo moja kosztowałaby prawie 60zl za jedno opakowanie może zależy od dawki
Właśnie mnie te ręce zawsze zastanawiają czy ja czasem nimi czegoś nie robię, bo czasem jest mega przyjemnie, ale zawsze po przebudzeniu jest taka nieświadomośćMi się zdażyło kilka razy ale nie teraz, coś mi się śniło erotycznego i wybudził mnie orgazm ... ale ręce miałam na kołdrze
Ale ja mam prywatnego i on na nfz nie wypisze...
To jeszcze tyle czasu! A ja już dziś nad ranem miałam bardzo ciekawe sny! [emoji23]
Ja też, jakaś taka pelna... Jak coś zjem, nawet niewiele, to wyglądam, jakbym już w drugi trymestr weszla [emoji23][emoji1787] oj będzie co zrzucać, ale ważę się codziennie i w sumie od testu waga stoi w miejscu.Bosz.. Ja mam taki bebzol jakbym była w piątym miesiącu już [emoji848][emoji849][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] nawet wciągnąć go nie mogę [emoji23][emoji23]
Do mnie lekarz powiedział żeby wstrzymać się z seksem, a ja do niego że to zostaje ręczny dla męża, a on Ooo to dobrze mąż ma nie musi się męczyćHahaha [emoji23][emoji1787] ja nie, a co do seksu to myślę, że najpozniej jak ciąża bedzie donoszona, czyli zacznie się 38 tydzień, to na pewno sobie pozwolimy na małe co nieco [emoji1787]liczę na to, że wcześniej się uda, aleraczej do końca 1 trymestry wolę się wstrzymać.