reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
To jeszcze tyle czasu! A ja już dziś nad ranem miałam bardzo ciekawe sny! [emoji23]

Hahaha [emoji23][emoji1787] ja nie, a co do seksu to myślę, że najpozniej jak ciąża bedzie donoszona, czyli zacznie się 38 tydzień, to na pewno sobie pozwolimy na małe co nieco [emoji1787]liczę na to, że wcześniej się uda, aleraczej do końca 1 trymestry wolę się wstrzymać.

Bosz.. Ja mam taki bebzol jakbym była w piątym miesiącu już [emoji848][emoji849][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] nawet wciągnąć go nie mogę [emoji23][emoji23]
Ja też, jakaś taka pelna... Jak coś zjem, nawet niewiele, to wyglądam, jakbym już w drugi trymestr weszla [emoji23][emoji1787] oj będzie co zrzucać, ale ważę się codziennie i w sumie od testu waga stoi w miejscu.

Hahaha [emoji23][emoji1787] ja nie, a co do seksu to myślę, że najpozniej jak ciąża bedzie donoszona, czyli zacznie się 38 tydzień, to na pewno sobie pozwolimy na małe co nieco [emoji1787]liczę na to, że wcześniej się uda, aleraczej do końca 1 trymestry wolę się wstrzymać.
Do mnie lekarz powiedział żeby wstrzymać się z seksem, a ja do niego że to zostaje ręczny dla męża, a on Ooo to dobrze mąż ma nie musi się męczyć 😂😂😂😂😂

reklama
Cześć przyszłe mamusie, [emoji11]bardzo powoli się z wami witam. [emoji16]Wczoraj byłam u ginekologa żeby zrobił rutynowe badanie cytologi bo w zeszłym miesiącu poroniłam a tu taka niespodzianka. Z ostatniej miesiączki termin mam na 29 wrzesień. (Czyli teraz mam 4+2)Badanie hcg mam zrobić za tydzień i jeśli będzie powyżej 1000 mam się szybko zgłosić a jeśli niżej to najbliższy termin czyli albo 10 luty albo 17 bo ten lekarz przyjeżdża do mojej małej mieściny 2 razy w miesiącu ale on jest na tyle spoko że myślę do niego dojeżdżać 60km [emoji57] nie wytrzymam tyle czekać na badanie i chyba w poniedziałek polecę hehe[emoji38] Z objawów to najgorzej mam rano a potem jest w miarę spoko.
gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom i mam nadzieję że zostanę z wami na całe nudne 9 miesięcy hehe. [emoji7]
1611413736049.jpeg

Do góry