reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Biorę luteinę 3x2 i dalej trochę plamie, rano była taka kawa z mlekiem teraz trochę takiej bardziej żywej krwi, martwi mnie to... Staram się odpoczywać ale przy 2-latku jest ciężko, boję się że stracę tę ciążę...

Odebrałam wyniki i jedyne co mnie zaniepokoiło to tarczyca... Mam wynik 2.578... Mam się martwić? Jak u was wyglądały wyniki? 😶
Ja miałam Tsh 3 😉 badałam tez ft4 i jest w normie wiec lekarz zwiększył dawkę i powiedział ze to nie jest straszny wynik 😊 mam Hashimoto leczę się od lat i ponoć to normalne ze w ciąży tsh może skakać

reklama
Pytanie czy będzie na to czas [emoji23] Przy karmieniu piersią bardzo mi waga spadła
[emoji846]Taki niezamierzony efekt uboczny [emoji16]Tyle, że karmienie u mnie nie było takie proste bo synek nie umiał ssać , a ja tak się uparłam żeby jadł mojemleko , że przez 10 miesięcy ściągalam laktatorem, a później dawałam butla [emoji85]

U nas tez był problem z karmieniem, 3 miesiące kp i 3 miesiące kpi :( ogólnie traumatycznie wspominam ten początek macierzyństwa i mam nadzieje, ze przy drugim pójdzie lepiej.

Do góry