Od września są niektóre leki za darmo dla kobiet w ciąży, lekarz musi wpisać C w uprawnienia, dużo leków jest bezpłatnychLeki na tarczycę dla kobiet w ciąży są bezpłatne. Ja też chodzę prywatnie, a w aptece podając kod recepty nic nie zapłaciłam [emoji848] Nie wiem od czego to zależy.
reklama
E
Ewka34
Gość
Jakich i na co npOd września są niektóre leki za darmo dla kobiet w ciąży, lekarz musi wpisać C w uprawnienia, dużo leków jest bezpłatnych
Ja miałam Tsh 3 badałam tez ft4 i jest w normie wiec lekarz zwiększył dawkę i powiedział ze to nie jest straszny wynik mam Hashimoto leczę się od lat i ponoć to normalne ze w ciąży tsh może skakaćOdebrałam wyniki i jedyne co mnie zaniepokoiło to tarczyca... Mam wynik 2.578... Mam się martwić? Jak u was wyglądały wyniki?
Kassiu
Fanka BB :)
[/QUOTE]
Na pewno luteina jest bezpłatnaJakich i na co np
E
Ewka34
Gość
Hyhy i tak jest mega taniaNa pewno luteina
Np Ckexane, Neoarin, chyba wszystkie hormony i te na tarczycę też, a paski do glukometru są np płatne normalnieJakich i na co np
Kassiu
Fanka BB :)
Nie wiem jaka, bo moja kosztowałaby prawie 60zl za jedno opakowanie może zależy od dawkiHyhy i tak jest mega tania
Jeśli tyle płaciłaś to pewnie lekarz wystawił na 100%, to było z prywatnego gabinetu?Nie wiem jaka, bo moja kosztowałaby prawie 60zl za jedno opakowanie [emoji85] może zależy od dawki [emoji2372]
reklama
Pytanie czy będzie na to czas [emoji23] Przy karmieniu piersią bardzo mi waga spadła
[emoji846]Taki niezamierzony efekt uboczny [emoji16]Tyle, że karmienie u mnie nie było takie proste bo synek nie umiał ssać , a ja tak się uparłam żeby jadł mojemleko , że przez 10 miesięcy ściągalam laktatorem, a później dawałam butla [emoji85]
U nas tez był problem z karmieniem, 3 miesiące kp i 3 miesiące kpi ogólnie traumatycznie wspominam ten początek macierzyństwa i mam nadzieje, ze przy drugim pójdzie lepiej.