reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Wygląda obłędnie. Moje smaki. Dzisiaj już po obiedzie, ale zrobiłaś mi takiego smaka tym zdjęciem, że zrobiłam screena i muszę to koniecznie zrobic[emoji1786]

Ja też zrzuciłam nadwyżke z ciąży i jeszcze 10kg poniżej wagi startowej podczas karmienia, także to dobry sposób. Może tym razem będzie Ci bez problemu ssać to już wogóle luz.
Kurcze szacun .. faktycznie ładnie zjechałas [emoji846]taki dodatkowy plus karmienia piersią, tyle że podobno nie każdy tak ma , że chudnie

reklama
Siedzę czytam i piszę i wyobraźcie sobie że w piecu wodę zagotowalam tak się przestraszyłam że w momencie poczułam ból brzucha i mokro w majtkach ale na szczęście to tylko śluz czekam na męża aż resztę ogarnie😜

Mój z kolei boi się moich plamien a dwa razy delikatnie zaplamiłam akurat dzień po numerku,raz kawa z mlekiem raz różowo ja myślę że to delikatna śluzówka więc pewnie otarcie
A no co do tych plamień to nie ma się co dziwić,że się boi. Ja to mam wrażenie , że w ciąży jestem dla męża aseksualna [emoji16]on ciągle z tyłu głowy ma myśl, że przecież tam jest mały człowiek i nie chce nic robić. W poprzedniej ciąży było to samo ..

To ja mam wg apek i usg 6+6 czyli 7 tydzień to jutro bede mieć 8 tydz czyli 7+0
Jesteśmy w identycznym wieku ciążowym ;) tez zawsze w niedziele zaczynam nowy tydzień ;) pamietam jak instalowałam apke i było 4+2 ☺️ Oby tak dalej!
Po połogu nadrobbimy wszystko z nawiązką [emoji23]
To jeszcze tyle czasu! A ja już dziś nad ranem miałam bardzo ciekawe sny! 😂

Boże dziewczyny u nas odwrotnie! Ja chce a narzeczony mówi ze, uwaga cytuję „nie będzie dziecka parówka w głowę szturchał” 😂😂
Można mu tłumaczyć co i jak, przekonywać, a on nadal swoje 🤷‍♀️
A wiadomo to czy dziecko płaskiej główki nie będzie miało 😂😂 8 lat temu ginekolog mi mówił że w pierwszym trymestrze lepiej się powstrzymać.

reklama
Do góry