reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Ale jestem dziś zła, jak osa...nie wiem na co, na wszystko.
A zjedzeniem mam tak, ze moglabym jesc ciągle i wszystko, widze na insta jedzenie i mi ślina leci... wczoraj o 21 chciało mi sie klusek z rolada [emoji43]
To rzeczywiście konkretną miałaś zachciankę hehe[emoji23] Też tak mam czasem ale ja to ogólnie nerwus jestem

Ostatnia edycja:
reklama
Słuchajcie ja nigdy z tarczyca nie miałam problemów a w poprzedniej ciąży czułam się tak źle że nie wiedziałam co mi jest przychodziło na mnie takie zimno,że spałam w skarpetach,piżamie pod kocem i kołdrą i mną trzepało, w nocy spałam źle w dzień byłam nieprzytomna i słaba,jak zrobiłam badanie to wynik miałam ponad 16!!! Byłam jakos ok 10 tygodnia,naczytałam się oczywiście o tym jak to dziecku szkodzi,mała ma dziś 8 prawie lat,nie jest do tyłu w rozwoju,raczej do przodu😜przemądrzalec mały
Także dziewczyny spokojnie,ponad 2 czy nawet 4 zbijecie raz dwa

Hej, ja wczoraj na pierwszym USG byłam, wszystko ok, serducho bije 111 uderzeń na minutę, wg usg 6t1d :)
Także rośniemy, rośniemy i czekamy co dalej.

I już tytułuję bąbla, jako ON :)

Ja się ważę codziennie, obawiam się, że za dużo przytyję. Teraz staruje z większą wagą niż w 1 i 2 ciąży. Tuż przed zajściem zmieniałam dietę, staram się jej trzymać. A tym samym unikam pokus,, ale ciężko w pracy słodycze non stop - a to imieniny a to bez okazji cuksy :)

Ale super, ja teraz w środę będę mieć 6+2 i mam nadzieje ze już tez będzie serduszko ❤️❤️❤️
Ja się wazę co tydzień od pozytywnego testu narazie bez zmian :-)
Na szczęście słodkiego nie lubię :p

Ja do tej pory ćwiczyłam regularnie. Mam słaba przemianę materii więc żeby fajnie wyglądać musiałam się natyrac ostro [emoji16] Wyrobiłam super sylwetke , a teraz znów zaczynam tyc [emoji85] więc 8 miesięcy ćwiczeń poszło w .... [emoji23]

Od tamtej pory jestem na letroxie 150 jak się staraliśmy,w lecie przeszłam na 125 bo stwierdziłam że jak 3 lata nie zaszłam to już po prostu mnie wiek nie puszcza,i co? I zaszłam,od testu wskoczyłam na 150 ale wynik i tak za wysoki miałam bo ponad 6 więc Endo kazał 175 brać i kontrolowac

Szybko zrzucisz ;)
Pytanie czy będzie na to czas [emoji23] Przy karmieniu piersią bardzo mi waga spadła
[emoji846]Taki niezamierzony efekt uboczny [emoji16]Tyle, że karmienie u mnie nie było takie proste bo synek nie umiał ssać , a ja tak się uparłam żeby jadł mojemleko , że przez 10 miesięcy ściągalam laktatorem, a później dawałam butla [emoji85]

reklama
Od tamtej pory jestem na letroxie 150 jak się staraliśmy,w lecie przeszłam na 125 bo stwierdziłam że jak 3 lata nie zaszłam to już po prostu mnie wiek nie puszcza,i co? I zaszłam,od testu wskoczyłam na 150 ale wynik i tak za wysoki miałam bo ponad 6 więc Endo kazał 175 brać i kontrolowac
To wysokie dawki bierzesz. Ja w tej chwili 112

Do góry