Elodia
Fanka BB :)
Ja mam preglife i himommyJakie aplikacje polecacie do "obserwowania" ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam preglife i himommyJakie aplikacje polecacie do "obserwowania" ciąży?
Jako że wcześniej nie miałam problemow z tarczyca dawkąpoczątkowa był euthyrox 25, teraz już jestem na 50. Nie wiem czy mozna odrazu przepisać większą niż początkowa, powinno się stopniowo zwiększać
Taak [emoji23] w dodatku piłanym caly czas, ciągle sucho w gardle [emoji23] dzisiaj duszkiem wypilam puszkę pepsi, co mi się w ogole nie zdarza bo pepsi nie lubięJeju jaka ja ostatnio głodna chodzę a na nic specjalnie nie mam ochoty [emoji849] też tak macie?
Taak [emoji23] w dodatku piłanym caly czas, ciągle sucho w gardle [emoji23] dzisiaj duszkiem wypilam puszkę pepsi, co mi się w ogole nie zdarza bo pepsi nie lubię
Właśnie się zastanawiam co jest groźniejsze czy penetracja czy sam orgazm???U nas to samo
14Którego listopada? Bo ja 5-go listopada 36
Obstawiam, że orgazm bo powoduje skurcze macicyWłaśnie się zastanawiam co jest groźniejsze czy penetracja czy sam orgazm???
Ja jestem już na zwolnieniu, od wczoraj. Moja praca wymaga pełnego zaangażowania, a ja niestety nie czuję się na siłach przez te ciągłe mdłości i osłabienie. Do tego poprzednią ciążę straciłam w 10tyg. więc teraz lekarz zalecił oszczędzanie się od początku. Obawiałam się powiedzieć w pracy, ale Dyr pozytywnie przyjęła tę wiadomośćJa też już o 21 dawno śpię wcześniej potrafiłam siedzieć po nocach.
Ja również nie mam zamiary się szczepić ewentualnie dopiero po ciąży.
Dziewczyny tak czytam wasze posty z tymi zachciankami jedzeniowymi, u mnie wręcz odwrotnie.
Pierwsze poranne spotkanie z toaletą już za mną .
Czy ktoś z Was na etapie 7 tyg/8 tyg jest już na zwolnieniu? Przy moich codziennych wymiotach chyba będę musiała skorzystać z tej opcji znacznie szybciej niż planowałam. Wasi pracodawcy już wiedzą o ciąży ?
To mogłaś jeszcze dorzucić anty TPO żeby wykluczyć haszimotoJuż zapisałam się do lekarza po skierowanie na ft3 ift4 tak jak radzicie... Od razu pójdę na wizytę z wynikami i może od razu mi wrzuci na tapetę coś na zbicie
Ale cieszę się że resztę badań mam wręcz idealne
Bardzo mi przykro trzymaj się ciepłoCześć dziewczyny,
ja wczoraj poroniłam jestem już po zabiegu.
Życzę wszystkim ciężarnym zdrowych i bezproblemowych ciąż.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, trzymajcie się zdrowo