reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Jako że wcześniej nie miałam problemow z tarczyca dawkąpoczątkowa był euthyrox 25, teraz już jestem na 50. Nie wiem czy mozna odrazu przepisać większą niż początkowa, powinno się stopniowo zwiększać 🤔

Kurczę to ta najniższa tez ładnie dała radę! :-) na pewno się poprawi!
Mi to nawet powiedziała ze jakby nie ciąża to nawet by mi nie dała leków, ale w ciąży są te normy przyjęte i dla bezpieczeństwa malucha lepiej zmniejszyć :-)
Damy radę ❤️

Ja też już o 21 dawno śpię 😴 wcześniej potrafiłam siedzieć po nocach.

Ja również nie mam zamiary się szczepić 💉 ewentualnie dopiero po ciąży.

Dziewczyny tak czytam wasze posty z tymi zachciankami jedzeniowymi, u mnie wręcz odwrotnie.
Pierwsze poranne spotkanie z toaletą już za mną 😒.
Czy ktoś z Was na etapie 7 tyg/8 tyg jest już na zwolnieniu? Przy moich codziennych wymiotach chyba będę musiała skorzystać z tej opcji znacznie szybciej niż planowałam. Wasi pracodawcy już wiedzą o ciąży 🤰?
Ja jestem już na zwolnieniu, od wczoraj. Moja praca wymaga pełnego zaangażowania, a ja niestety nie czuję się na siłach przez te ciągłe mdłości i osłabienie. Do tego poprzednią ciążę straciłam w 10tyg. więc teraz lekarz zalecił oszczędzanie się od początku. Obawiałam się powiedzieć w pracy, ale Dyr pozytywnie przyjęła tę wiadomość 😊

reklama
Do góry