E
Ewka34
Gość
Mi lekarz powiedział że kobiet w ciąży nie szczęki sie na covid bo nie ma badań na toDziewczyny co myślicie o szczpieniach na covid w ciąży? Ktoras by się zdecydowała?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi lekarz powiedział że kobiet w ciąży nie szczęki sie na covid bo nie ma badań na toDziewczyny co myślicie o szczpieniach na covid w ciąży? Ktoras by się zdecydowała?
Hej,ja we wrzesniu kończę 35 na pokladzie tez nastolatki corka 13, syn 15 i syn 10, oraz najmlodsza 2 latka skończyła w grudniuHej dziewczyny. Można dołączyć ? Termin z om 22.9. Mam już dwójkę natoletnich dzieci. Sa tutaj przyszłe mamy 35 +? Ja w lipcu kończę 36 lat..
Na pewno będzie wszystko dobrzeDziewczyny jestem po kurde dopiero o 20 wchodziłam do lekarza z duszą na ramieniu. Jest pęcherzyk jest według usg 5tydz według ostatniej mięsiaczki 4tyg i 3 dni . Plamienie mam najprawdopodobniej od szyjki zewnętrzne, był jakiś skurcz ale nie ma tego dużo mam leżeć. Dostałam dodatkowo luteinę dopochwowo. Mam nadzieję że będzie dobrze.
Ja straciłam ochotę na słodycze które uwielbiałam i jadłam zawsze w dużych iloscisch. Chwilowo mnie to cieszyChcialabym schudnac.[emoji12] ja wcinam jak smieciarka [emoji23]i to druga ciaze tak. Najlepiej ida mi fast foodu i slodkie ale wiem ze musze sie powstrzymac.
Mam podobnie. Normalnie chodziłam spać około północy, a teraz 21 jestem w łóżku. A rano lubiłam pospać, a teraz nmax do 7. Bardzo dziwne to dla mnieA tak w ogóle to was podziwiam że piszecie o tak późnych godzinach,ja staram się dotrwać do 21 i zasypiam jak niemowlę,ale co dzień wstaje o 5.30 więc to może dlatego,ciekawe do której jutro pospie to jedyny dzień wolny w tygodniu
Cześć! Ja w listopadzie kończę 36. To moja pierwsza ciążaHej dziewczyny. Można dołączyć ? Termin z om 22.9. Mam już dwójkę natoletnich dzieci. Sa tutaj przyszłe mamy 35 +? Ja w lipcu kończę 36 lat..
Hej dziewczyny jak was tak czytam to SB myślę że już większość z nas ma schizę z oglądaniem papieru aż strach pomyśleć co będzie później żebyśmy tylko nie zwariowały i też podziwiam dziewczyny chodzące tak późno spać mnie już o godz 20 zbiera co do szczepienia ja bym się w ciąży raczej nie zdecydowałaNa pewno będzie wszystko dobrze
Ja straciłam ochotę na słodycze które uwielbiałam i jadłam zawsze w dużych iloscisch. Chwilowo mnie to cieszy
Mam podobnie. Normalnie chodziłam spać około północy, a teraz 21 jestem w łóżku. A rano lubiłam pospać, a teraz nmax do 7. Bardzo dziwne to dla mnie
Cześć! Ja w listopadzie kończę 36. To moja pierwsza ciąża
Ja też już o 21 dawno śpię wcześniej potrafiłam siedzieć po nocach.A tak w ogóle to was podziwiam że piszecie o tak późnych godzinach,ja staram się dotrwać do 21 i zasypiam jak niemowlę,ale co dzień wstaje o 5.30 więc to może dlatego,ciekawe do której jutro pospie to jedyny dzień wolny w tygodniu
Ja również nie mam zamiary się szczepić ewentualnie dopiero po ciąży.Na covid się nie zdecyduje. Zreszta wydaje mi się, że moja kolejka będzie gdzieś na jesień, wiec nie ma dylematu
Natomiast w poprzedniej ciąży szczepilam się na krztusiec i to powtórzę, ale to dopiero w III trymestrze.
Ja też już o 21 dawno śpię [emoji42] wcześniej potrafiłam siedzieć po nocach.
Ja również nie mam zamiary się szczepić [emoji382] ewentualnie dopiero po ciąży.
Dziewczyny tak czytam wasze posty z tymi zachciankami jedzeniowymi, u mnie wręcz odwrotnie.
Pierwsze poranne spotkanie z toaletą już za mną [emoji19].
Czy ktoś z Was na etapie 7 tyg/8 tyg jest już na zwolnieniu? Przy moich codziennych wymiotach chyba będę musiała skorzystać z tej opcji znacznie szybciej niż planowałam. Wasi pracodawcy już wiedzą o ciąży [emoji1768]?
Gratulacje. Jak widzisz dużo nas w tym wieku. Ja skończyłam 36 w grudniu. Też mam nastolatke i do tego 19 miesieczniaka.Hej dziewczyny. Można dołączyć ? Termin z om 22.9. Mam już dwójkę natoletnich dzieci. Sa tutaj przyszłe mamy 35 +? Ja w lipcu kończę 36 lat..
Ja nie. Nie jest to chyba zbytnio zalecane ze wzgledu na brak badań w tej grupie, ale mozliwe że jak ktoś bardzo chce to zaszczepią.Dziewczyny co myślicie o szczpieniach na covid w ciąży? Ktoras by się zdecydowała?
Hej dziewczyny jak was tak czytam to SB myślę że już większość z nas ma schizę z oglądaniem papieru aż strach pomyśleć co będzie później żebyśmy tylko nie zwariowały i też podziwiam dziewczyny chodzące tak późno spać mnie już o godz 20 zbiera co do szczepienia ja bym się w ciąży raczej nie zdecydowała
Dziewczyny co myślicie o szczpieniach na covid w ciąży? Ktoras by się zdecydowała?