reklama
claudia9696
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny u mnie po środowej wizycie u nowej Pani ginekolog i po luteinie po plamieniach ani śladu! kamień z serca i o wiele lepsze samopoczucie, aż mi apetyt wrócił ale.. mam zakaz seksu na miesiąc maź jak usłyszał to aż nie mógł nic powiedzieć czy jest tutaj któraś w takiej sytuacji? Jak sobie radzicie? Nie ukrywam ze u mnie od kiedy jestem w ciazy ochota tez jest 3x większa niż wcześniej
Dziewczyny co myślicie o szczpieniach na covid w ciąży? Ktoras by się zdecydowała?
Na covid się nie zdecyduje. Zreszta wydaje mi się, że moja kolejka będzie gdzieś na jesień, wiec nie ma dylematu
Natomiast w poprzedniej ciąży szczepilam się na krztusiec i to powtórzę, ale to dopiero w III trymestrze.
Cześć dziewczyny [emoji3] u mnie po środowej wizycie u nowej Pani ginekolog i po luteinie po plamieniach ani śladu! [emoji3] kamień z serca i o wiele lepsze samopoczucie, aż mi apetyt wrócił [emoji23][emoji23] ale.. mam zakaz seksu na miesiąc [emoji3166] maź jak usłyszał to aż nie mógł nic powiedzieć [emoji23] czy jest tutaj któraś w takiej sytuacji? Jak sobie radzicie? Nie ukrywam ze u mnie od kiedy jestem w ciazy ochota tez jest 3x większa niż wcześniej [emoji23][emoji23]
Tez dostaliśmy zakaz ze względu na ten krwiak, mąż tez podłamany no ale jak trzeba to trzeba, mam nadzieje, że się wchłonie i jeszcze sobie użyjemy
claudia9696
Zaciekawiona BB
ja tak samo mam nadzieje ze po miesiącu lekarka da zielone światło oczywiście, dzidzia najważniejsza. Ja dostałam zakaz tak bardziej asekuracyjnie bo z sama ciaza wszystko w porzadku, tylko pare dni brudzilam nie wiadomo czemu zapewne od za niskiego progesteronuTez dostaliśmy zakaz ze względu na ten krwiak, mąż tez podłamany no ale jak trzeba to trzeba, mam nadzieje, że się wchłonie i jeszcze sobie użyjemy
Elodia
Fanka BB :)
Narazie odpukać, nie plamiłam, ale podobnie jka Ty, każdy papier sprawdzam dokładnie.Aaa i z tymi plamieniami ja dwa razy zaplamiłam, a każdy papier oglądam dokładnie,też tak macie?
Elodia
Ja to nocny marek jestem od zawsze :-)A tak w ogóle to was podziwiam że piszecie o tak późnych godzinach,ja staram się dotrwać do 21 i zasypiam jak niemowlę,ale co dzień wstaje o 5.30 więc to może dlatego,ciekawe do której jutro pospie to jedyny dzień wolny w tygodniu[emoji3]
Bylam rano po sniadaniowe zkaupy w biedronce. Jak tylko zobaczylam parówki to aż mi slinka doslownie pociekla. Musialam kupić i zjeść bo b umarła chyba.
Gdyby szczepienia były realne to może bym się nad tym zastanowiła, na razie jestem ostatnia w kolejce do szczepień, więc nie rozkmniniałam szczepień przeciw COVID w ciąży.Dziewczyny co myślicie o szczpieniach na covid w ciąży? Ktoras by się zdecydowała?
w zeszłym roku będąc na początku ciąży miałam infekcje wirusowa związana M.in. Z Dusznościami, nawet miałam test na grypę i nie wyszła. Podejrzewam, że to mógł być COVID, bo wszyscy w pracy mieli dziwne infekcje a mąż tez dziwnie, bo prawie miesiąc chorował, a to dla niego nietypowe. W każdym razie tamta ciąża obumarła i chyba trzech lekarzy mi powiedziało, ze mogło to mieć związek z infekcją wirusową. Dlatego bardziej boje się choroby niż szczepionek.
reklama
maghegg
Elodia też mam jazdę na parówki i miałam tak. W poprzednich ciążach. A teraz to jeszcze musztarda e makrela w Pomidorach i Coleslaw hehehJa to nocny marek jestem od zawsze :-)
Bylam rano po sniadaniowe zkaupy w biedronce. Jak tylko zobaczylam parówki to aż mi slinka doslownie pociekla. Musialam kupić i zjeść bo b umarła chyba.