reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziewczyny wczoraj wieczorem robiłam test i wyszedł negatywny, dzisiaj rano znowu zrobiłam i wyszła jasna ale już mocniejsza kreseczka więc zebrałam tyłek i pojechałam na Beta HCG trzymajcie kciuki🙉🥰 Chyba naprawdę to bardzo wczesna ciąża i musiała mi się przesunąć owulacja🤨
Trzymamy trzymamy :) kiedy wynik byś miała? Jest szansa jeszcze na dzisiaj?

Ja jestem już po wymazie, maaaalo przyjemne ;( późnym wieczorem jest szansa na wynik, trzymajcie kciuki. Bo jeśli pozytywny, to niestety nici z wizytą u lekarza, a kolejne 2 tygodnie, sprawia, że osiwieje z nerwów do końca 😁🤷🏻‍♀️

reklama
Trzymamy trzymamy :) kiedy wynik byś miała? Jest szansa jeszcze na dzisiaj?

Ja jestem już po wymazie, maaaalo przyjemne ;( późnym wieczorem jest szansa na wynik, trzymajcie kciuki. Bo jeśli pozytywny, to niestety nici z wizytą u lekarza, a kolejne 2 tygodnie, sprawia, że osiwieje z nerwów do końca 😁🤷🏻‍♀️
Wynik będe miała dzisiaj wieczorem prawdopodobnie🙌🙌

Witam😊ja teraz mialam tydzień l4, uprzedzilam kierowniczke i wracam w pn. Ja mam pracę siedzącą, więc nie jest źle. Decyzja zapadnie w lutym po wizycie jeśli ze szwami gorzej, to ide na l4. A jak nie to chce pracować 😊. Ja sie tak nakręcalam w pierwszej ciąży, teraz jest ciut lepiej. Jak już przejdą mdłości to bedzie chill😆. Mi moja diabetolog powiedziala, że docelowo nie więcej niż 10kg. Myślę, że to realne. Też mam fazę na parówki, smakuja mi na śniadanie. I królują żelki 😍😍, ale to tak 3szt misi i pass bo cukier 😂😂

Ja dzięki lockdownowi do 30.01 w domu, ale w lutym nie planuje za bardzo wracać bo mam prace z klientem na stojąco, nie wiem czy tez obecny klimat korony sprzyja kobiecie w ciąży, wolałabym nic nie złapać a jednak dużo ludzi codziennie mijam mimo, ze jest maska :-) jeszcze czekam bo nie wiadomo czy nie przedłuża do połowy lutego.

Ja dzięki lockdownowi do 30.01 w domu, ale w lutym nie planuje za bardzo wracać bo mam prace z klientem na stojąco, nie wiem czy tez obecny klimat korony sprzyja kobiecie w ciąży, wolałabym nic nie złapać a jednak dużo ludzi codziennie mijam mimo, ze jest maska :-) jeszcze czekam bo nie wiadomo czy nie przedłuża do połowy lutego.
Ja się potwornie boje złapać koronę w ciąży dlatego unikam zakupów w godzinach szczytu, unikam miejsc publicznych typu parki itp. W grudniu niewiedząc o ciąży byłam na bazarze to uciekałam stamtąd bo pełno ludzi wkoło chyrłalo i kasłało :/

oby jednak otworzyli w końcu te sklepy,bo nie tedy droga żeby jeszcze bardziej zapaść gospodarcza pogłębić i nie daj Bóg ludzi pozwalniać :(

Ja się potwornie boje złapać koronę w ciąży dlatego unikam zakupów w godzinach szczytu, unikam miejsc publicznych typu parki itp. W grudniu niewiedząc o ciąży byłam na bazarze to uciekałam stamtąd bo pełno ludzi wkoło chyrłalo i kasłało :/
Na takich bazarach to ludzie specjalnie kaszlą i churchlają żeby mieć więcej miejsca wokoło siebie co by inni sie nie pchali.. Sama tak robię chociaż rzadko bywam w takich miejscach bo nie lubię tłoku 😂😂

Jeśli chodzi o l4 to zdecydowałam narazie być w pracy, praca w markecie budowlanym co prawda, ale szefowa nie kazała dźwigać ,a lżej będę mieć tam niż z moja absorbującą 2.5 latką w domu 🙄

reklama
Do góry