A może któraś z Was polecić lekarza na NFZ w Wieliczce lub Krakowie? Już 13 lat chodzę tylko prywatnie i obie poprzednie ciąże też, ale teraz krucho z kasą (kredyty i wykończenie mieszkania) i może uda się zaoszczędzić na badaniach krwi chociaż
reklama
A może któraś z Was polecić lekarza na NFZ w Wieliczce lub Krakowie? Już 13 lat chodzę tylko prywatnie i obie poprzednie ciąże też, ale teraz krucho z kasą (kredyty i wykończenie mieszkania) i może uda się zaoszczędzić na badaniach krwi chociaż [emoji12]
Ja chodziłam do przychodni przy szpitalu na Siemiradzkiego i polecam dr Igę Sendor. Tylko tam jest tak, że musisz od razu się zdeklarować ze będziesz u nich rodzić. No i niestety nie robią usg na wizytach. Ale badania wszystkie za free. A pani doktor bardzo miła.
Ja bym już powiedziała najchętniej, bo teściowa by mi dużo pomogła przy dzieciach, ale czekamy do pierwszej wizyty i jak będzie ok to wtedy powiemyPoradzcie proszę, kiedy chcecie powiedzieć o ciąży rodzinie i bliskim? Mój luby już by chciał, a ja się jeszcze boję. Jak to u Was?
Ok. Dzięki. Jednak chciałam na Ujastku znowu rodzic o ile wszystko będzie dobrzeJa chodziłam do przychodni przy szpitalu na Siemiradzkiego i polecam dr Igę Sendor. Tylko tam jest tak, że musisz od razu się zdeklarować ze będziesz u nich rodzić. No i niestety nie robią usg na wizytach. Ale badania wszystkie za free. A pani doktor bardzo miła.
przyczajona49
Fanka BB :)
Warto poszukać innych laboratoriów w mieście. Różnica między np.alabem w moim mieście, potrafi wynosić aż 50-70 zl więcej przy pakiecie badań niż inne placówkiTzn ze gdzieś w przychodni? Szczerze mówiąc nie orientuje się za bardzo, rodzinnego mam w luxmedzie i tam zawsze wszystko robiłam i nawet nie wiem gdzie mogłabym się udać żeby to zrobić taniej
helloitsmeanna
Ja powiedziałam jednej przyjaciółce. oczywiście mężowi i wczoraj przekazałam info swojej mamie i siostrze. Reszcie póki co nie mówimy, poczekamy do lutego jak mamy większe spotkanie ze znajomymi najbliższymi.
Każdy musi ocenić wg siebie, ja myślałam, że wytrzymam do tego 12 tc ale nie ma opcji, z kimś chciałam się podzielić żeby choć uzyskać parę rad.
Jednak żadnych fotek na fb i instagramów
Każdy musi ocenić wg siebie, ja myślałam, że wytrzymam do tego 12 tc ale nie ma opcji, z kimś chciałam się podzielić żeby choć uzyskać parę rad.
Jednak żadnych fotek na fb i instagramów
U
użytkownik lu
Gość
Tez dzis mialam, jednorazowo. Nie stresuj sie, poki nie ma typowego krwawienia, to jest ok. OdpoczywajDziś pojawiły się różowe plamienia jakby woda zabarwiona delikatnie na różowo
CiuCiu88
Czy któraś z Was też ma cały czas podwyższona temperaturę ciała? U mnie już od kilku dni jest 37-37.6 i ogólnie czuję ciepło na czole. Nie wiem czy to objaw ciąży czy jakaś infekcja, ma początku miałam jeszcze trochę bolące gardło.
Też mam podwyzszona w okolicach 37.2-37.5... To chyba normalneCzy któraś z Was też ma cały czas podwyższona temperaturę ciała? U mnie już od kilku dni jest 37-37.6 i ogólnie czuję ciepło na czole. Nie wiem czy to objaw ciąży czy jakaś infekcja, ma początku miałam jeszcze trochę bolące gardło.
reklama
helloitsmeanna
Dziś pojawiły się różowe plamienia jakby woda zabarwiona delikatnie na różowo
Spokojnie, mi się pojawiła krew przy badaniu przez ginekologa ale o brązowej barwie i też się wystraszyłam, ale od środy ani kropli i dał mi duphaston przez to. Powiedział, że póki to nie krwawienie o dużej ilości i o intensywnym świeżym czerwonym kolorze to nie przejmować się zbytnio, sprawdził, że z kosmówką wszystko okej, żadnego krwiaka, nadżerki czy czegokolwiek. Czekam cierpliwie do wizyty w następną środę