8+1 z OMAle duża. To już naprawdę jest coś. A który to tydzień?
Gratuluje
reklama
Słoneczko świeci
Fanka BB :)
Ja mam od tygodnia od 37.3 do 37.6. zaczynam to odczuwać podczas pracy, trudniej się skupić. Dziś mam te wyższa i czytałam że w ciąży dopiero od 38 jest gorączka.Czy któraś z Was też ma cały czas podwyższona temperaturę ciała? U mnie już od kilku dni jest 37-37.6 i ogólnie czuję ciepło na czole. Nie wiem czy to objaw ciąży czy jakaś infekcja, ma początku miałam jeszcze trochę bolące gardło.
An-Dzia
Pytałam, bo wymiar największy chyba jaki tu do tej pory widziałam. Niech spokojnie rośnie dalej.8+1 z OM
0Asiak0
Ja idę na pierwsza wizytę w 8+1 i uważam ze jeśli nie dzieje się nic niepokojącego to jest to dobry czas bo masz pewność ze usg jest wiarygodneHej dziewczyny, jej jak wy tu dużo piszecie kiedy ja to nadrobię??? Ja miałam bardzo ciężki tydzień w pracy. Nawet nie miałam czasu wyszukiwać objawów ciąży. Zrobiłam betę pierwsza 715.84 druga 1319. mlU/ml. Póki co udało mi się przełożyć 1 wizytę z 11 lutego na 3 lutego. I pozostaje cierpliwe czekać. Z apki 5t1d. Ciągle się zastanawiam czy 7 tydzień na 1 wizytę to nie jest zbyt późno. Oprócz częstego siusiu i wieczornego zmeczenia nie zauważyłam żadnych objawów. Więc niech tak zostanie.
Miłego dnia dziewczyny i jak najmniej nudności
To podobno typowe w ciążyCzy któraś z Was też ma cały czas podwyższona temperaturę ciała? U mnie już od kilku dni jest 37-37.6 i ogólnie czuję ciepło na czole. Nie wiem czy to objaw ciąży czy jakaś infekcja, ma początku miałam jeszcze trochę bolące gardło.
Elodia
Dużo odpoczywaj, jakby się nasiliło to oędem do szpitala. A może zadzwoń do swojego gin? Masz duphaston może?Dziś pojawiły się różowe plamienia [emoji25][emoji25][emoji25] jakby woda zabarwiona delikatnie na różowo
Elodia
Temperatury może nie mierzyłam, ale się czuję od ponad tygodnia, jak nie od owulki, jakbym była cieplejsza.Czy któraś z Was też ma cały czas podwyższona temperaturę ciała? U mnie już od kilku dni jest 37-37.6 i ogólnie czuję ciepło na czole. Nie wiem czy to objaw ciąży czy jakaś infekcja, ma początku miałam jeszcze trochę bolące gardło.
Fasolka2021
Kochana wizyta już umówiona dzisiaj na 18.30 oczywiście już troszkę sobie popłakałam. Mam nadzieję że będzie dobrze martwię się chyba nie idzie się nie martwić. Biorę duphaston od wtorku 3razy po jednej lekarz mi zapisal.Dużo odpoczywaj, jakby się nasiliło to oędem do szpitala. A może zadzwoń do swojego gin? Masz duphaston może?
Fasolka2021
Dziękuję mam nadzieję że będzie dobrzeSpokojnie, mi się pojawiła krew przy badaniu przez ginekologa ale o brązowej barwie i też się wystraszyłam, ale od środy ani kropli i dał mi duphaston przez to. Powiedział, że póki to nie krwawienie o dużej ilości i o intensywnym świeżym czerwonym kolorze to nie przejmować się zbytnio, sprawdził, że z kosmówką wszystko okej, żadnego krwiaka, nadżerki czy czegokolwiek. Czekam cierpliwie do wizyty w następną środę
reklama
Fasolka2021
Dzi
To samo mówił mi lekarz odpoczywać, a ja jestem taka narwana nie umię.Tez dzis mialam, jednorazowo. Nie stresuj sie, poki nie ma typowego krwawienia, to jest ok. Odpoczywaj