Agnieszka19m
Fanka BB :)
Ale mam lenia. Nie chce mi się sprzątać chaty....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie myśl o tym na pewno Ci pomoże i się wchlonieTak, dostałam duphaston 3x1.
Ja dziś mam to samo ciągle przysiaduje sobie zupełnie nic mi się nie chceAle mam lenia. Nie chce mi się sprzątać chaty....
Ja właśnie brałam sam femibion i zalecił mi dodatkowo jeszcze brać sam kwas foliowyCzesc dziewczyny. Jestem w 6 tyg ciąży. Chciałam się doradzic w sprawie witamin ponieważ mój ginekolog zlecił branie Fembion czy to jest wystarczające czy bierzecie jeszcze dodatkowo jakieś witaminy jak np D3 czy magnez?
Wg obu apek 4+6 dzisiaj [emoji1787] jedna wylicza mi termin na 27.09 tak jak wg OM, a druga na 26.09 [emoji1787] cyce jak wczoraj się rozkręcają powoli, w podbrzuszu standardowo rozciaganie i pobolewanie, póki co żadnych mdłości dzisiaj [emoji1787]Jak tam się dziś czujecie mamusie? Ja dziś wg jeden apki 4+5, wg drugiej 5+3 i od początku bolą mnie piersi i wszystko mnie mega wzrusza. Potrafię się rozpłakać na widok pomarańczy [emoji1787] a wizyta dopiero za tydzień. Już bym tak chciała już.
Nie martw się. Pewnie lekarz ma rację, nie jedno już widział. A twoja fasolka chyba największą z tych do tej pory. Kawał człowieka już. Gratuluję.Ja już po wizycie. Jest Bobas 1,5 cm, serce pięknie bije.
Ale niestety mam tez małego krwiaka pani doktor mnie uspokajała, ze pewnie się wchłonie, no ale mam się oszczędzać i dużo leżeć, a z maluchem w domu to może być ciężko trochę mnie to podłamało, ciśnienie miałam kosmiczne. Muszę jakoś ochłonąć i sobie to poukładać.
Ja tak, ale mnie nie odrzuca. 1-2 niezamocne kawy dziennie nie są przeciwskazane w ciąży więc można spokojnie pić.Pijecie kawę w ciąży?
Nie ma co się łamać. Całkowicie normalne, że nie było nic widać. Zrób betę to się uspokoich troche i czekaj, a endo niczego nie przekreśla. Powodzenia.Cześć dziewczyny wracam od gina, tak jak mówiłyście za wcześnie nic nie było widać.
Lekarz powiedział że mam tylko 8 mm endometrium, było ciałko żółte ale podobno to chyba za mało żeby określić czy to ciąża i troszkę się podłamałam :O
Cudnie! Wierze, ze kazda z nas urodzi szczęśliwieUsłyszałam dziś serduszko ❤❤❤❤ mały ma 7mm ale jestem szczęśliwa aż sie popłakałam u niego
Super, to jest mega uczucie uslyszec serduszko [emoji7]Usłyszałam dziś serduszko [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] mały ma 7mm ale jestem szczęśliwa aż sie popłakałam u niego
Ja też się jeszcze nic dziś nie zrobiłam [emoji849]syn mnie ciągnie do swojego pokoju i mi każe siadac na podłodze i się bawić autami [emoji16] Zaraz muszę się zabrać do robotyAle mam lenia. Nie chce mi się sprzątać chaty....