reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziewczyny ja dzisiaj w jakaś depresje wpadłam :(
Przestraszyłam się tego,ze jestem w ciąży i ze gdy dziecko się urodzi to stracę swoją wolność i porządek - tak w domu jestem pedantka i biada jak ktoś mi coś poprzestawia
Myślicie l,ze to chwilowe?:(
Myślę , ze musisz sie z tym oswoić że na poczatku bedzie ciężko

reklama
Ja już po wizycie. Jest Bobas 1,5 cm, serce pięknie bije.
Ale niestety mam tez małego krwiaka :( pani doktor mnie uspokajała, ze pewnie się wchłonie, no ale mam się oszczędzać i dużo leżeć, a z maluchem w domu to może być ciężko :( trochę mnie to podłamało, ciśnienie miałam kosmiczne. Muszę jakoś ochłonąć i sobie to poukładać.
Będzie dobrze a przepisała ci coś na tego krwiaka podobno luteina pomaga się krwiaka w ciąży wchlonic

Dziewczyny a tak z innej beczki spytam. Mam 9 miesięcznego szraba który siedziec już się znudził wstaje ale nie chodzi, często domaga się rąk i przeszedł mi przez głowę pomysł na chodzik ale więcej słyszę przeciw niż za. Czy ktoś pozwalal i nie ma wad w chodzeniu później? Nie dam rady go ciągle nosic ale też nie chce zrobić mu krzywdy. Macie jakiś pomysł?

Dziewczyny a tak z innej beczki spytam. Mam 9 miesięcznego szraba który siedziec już się znudził wstaje ale nie chodzi, często domaga się rąk i przeszedł mi przez głowę pomysł na chodzik ale więcej słyszę przeciw niż za. Czy ktoś pozwalal i nie ma wad w chodzeniu później? Nie dam rady go ciągle nosic ale też nie chce zrobić mu krzywdy. Macie jakiś pomysł?
Mój syn przeszedl 8 ms taki byl szybki
Ja bym się wytrzymała, osobiście nie widzę w chodziku nic zlego o ile dziecko nie siedzi w nim caly dzień

Cześć dziewczyny wracam od gina, tak jak mówiłyście za wcześnie nic nie było widać.
Lekarz powiedział że mam tylko 8 mm endometrium, było ciałko żółte ale podobno to chyba za mało żeby określić czy to ciąża i troszkę się podłamałam :O

reklama
@sky_84 wchłonie się, zobaczysz. Może masz kogoś, kto mógłby pomóc, żebyś mogła odpoczywać...? A poza tym, 1,5 cm! Duży bąbelek! Przypomnisz w którym tygodniu jesteś?

@Słoneczko świeci piję bardzo słabą sypaną bez cukru, bez mleka :)

Do góry