reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Dopiero 1 dzień okres mi się spóźnia, wczoraj robiłam test i pojawiły się dwie kreski a długo się staramy i ja jak narwana poleciałam do lekarza...

Czesc dziewczyny. Jestem w 6 tyg ciąży. Chciałam się doradzic w sprawie witamin ponieważ mój ginekolog zlecił branie Fembion czy to jest wystarczające czy bierzecie jeszcze dodatkowo jakieś witaminy jak np D3 czy magnez?

@sky_84 wchłonie się, zobaczysz. Może masz kogoś, kto mógłby pomóc, żebyś mogła odpoczywać...? A poza tym, 1,5 cm! Duży bąbelek! Przypomnisz w którym tygodniu jesteś?

@Słoneczko świeci piję bardzo słabą sypaną bez cukru, bez mleka :)

Ogólnie syn w dzień jest w żłobku (o ile nie ma kataru), tylko muszę go tam zawieźć. Jestem na etapie szukania niani, może się szybko uda.
A tydzień już 7+6, czyli idealnie zgodnie z owulacja :)

Cześć dziewczyny wracam od gina, tak jak mówiłyście za wcześnie nic nie było widać.
Lekarz powiedział że mam tylko 8 mm endometrium, było ciałko żółte ale podobno to chyba za mało żeby określić czy to ciąża i troszkę się podłamałam :O
Jeśli chcesz potwierdzić ciążę to idź na betę i powtórz po 48 h [emoji846]może to Cię trochę uspokoi [emoji846]

Jeśli chcesz potwierdzić ciążę to idź na betę i powtórz po 48 h [emoji846]może to Cię trochę uspokoi [emoji846]
No też tak mi zlecił, ale powiedział że raczej błona śluzowa powinna być grubsza niż ja mam.
Podobno powinno być około 15mm a ja ma tylko 8mm.

reklama
Do góry