reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Cześć dziewczyny:) ja już po badaniu! Dziś udałam się na wizytę z PZU i nieco się zdziwiłam jak przyjęła mnie ok. 80 letnia lekarka. Taka kochana babcia heheh w każdym razie po opowiedzeniu mi historii życia oraz wypisaniu skierowania na wiele badań przeszłyśmy do USG. Sprzęt mocno stary wiec szału nie ma ale to co najważniejsze czyli serduszku biło ( chyba 140 ) i wszystko fajnie się rozwija a maleństwo ma 1,17 cm) Nie wiem tez jaki jest wiek ciąży ale wg apki 7t3d, za tydz idę do swojego prywatnego lekarza po więcej info :)

Załączniki

• 135CCA21-FA7C-443B-BD37-77505056C6CD.jpeg
    135CCA21-FA7C-443B-BD37-77505056C6CD.jpeg
    705 KB · Wyświetleń: 96
Cześć dziewczyny:) ja już po badaniu! Dziś udałam się na wizytę z PZU i nieco się zdziwiłam jak przyjęła mnie ok. 80 letnia lekarka. Taka kochana babcia heheh w każdym razie po opowiedzeniu mi historii życia oraz wypisaniu skierowania na wiele badań przeszłyśmy do USG. Sprzęt mocno stary wiec szału nie ma ale to co najważniejsze czyli serduszku biło ( chyba 140 ) i wszystko fajnie się rozwija a maleństwo ma 1,17 cm) Nie wiem tez jaki jest wiek ciąży ale wg apki 7t3d, za tydz idę do swojego prywatnego lekarza po więcej info :)
Siper pięknie 😘dawaj info na kolejnej wizycie ;) a robiłaś bete?:)

Ekstra! Lekarka widzę w dobrej kondycji, że jeszcze pracuje 🤣

Cudne wiadomości ❤️

Ja czuję chłopaka :D Imiona wybrane już dawno dziewczyna Eliza, chłopak Borys :D
dobrze, że na jutrzejszą wizytę wzięłam urlop bo za nic bym się nie skupiła w pracy, dziś niestety też miałam okropny koszmar, ale nie będę opowiadać, żeby na nikogo czarnych myśli nie ściągać. Kurde neich ta zima się już skończy, o ile łatwiej byłoby wszystko załatwiać nie będąc ubranym jak na wyprawę na Biegun

U nas jak dziewczynka to Pola, a chłopiec Maciuś. Mąż mówi, że czuje, że to chłopak. Ja nie mam żadnych przeczuć, marzę tylko o tym, żeby donosić tę ciążę.
Ale jak nie przepadam za mięsem tak teraz mogłabym go cały czas jeść 🤣 No i ta herbata ;) też mam na nią ciagle ochotę

reklama
U nas jak dziewczynka to Pola, a chłopiec Maciuś. Mąż mówi, że czuje, że to chłopak. Ja nie mam żadnych przeczuć, marzę tylko o tym, żeby donosić tę ciążę.
Ale jak nie przepadam za mięsem tak teraz mogłabym go cały czas jeść 🤣 No i ta herbata ;) też mam na nią ciagle ochotę

A pijecie zwykła czarna? Czytałam ze z czarna ze względu na teine trzeba uważać na ilość i zielona ponoć wypłukuje kwas foliowy... u mnie wjechała czerwona bo ponoć najbezpieczniej :/
Dajcie znać jak to z tym jest :-)

Do góry