An-Dzia
Fanka BB :)
Super. Widziałaś już zarodek?Dziewczyny ja już po 5tc tak strasznie się cieszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super. Widziałaś już zarodek?Dziewczyny ja już po 5tc tak strasznie się cieszę
Juhuuuu!gratulacje !Dziewczyny ja już po 5tc tak strasznie się cieszę
Dziewczyny ja już po 5tc tak strasznie się cieszę
Siper pięknie dawaj info na kolejnej wizycie a robiłaś bete?Cześć dziewczyny ja już po badaniu! Dziś udałam się na wizytę z PZU i nieco się zdziwiłam jak przyjęła mnie ok. 80 letnia lekarka. Taka kochana babcia heheh w każdym razie po opowiedzeniu mi historii życia oraz wypisaniu skierowania na wiele badań przeszłyśmy do USG. Sprzęt mocno stary wiec szału nie ma ale to co najważniejsze czyli serduszku biło ( chyba 140 ) i wszystko fajnie się rozwija a maleństwo ma 1,17 cm) Nie wiem tez jaki jest wiek ciąży ale wg apki 7t3d, za tydz idę do swojego prywatnego lekarza po więcej info
Cześć dziewczyny ja już po badaniu! Dziś udałam się na wizytę z PZU i nieco się zdziwiłam jak przyjęła mnie ok. 80 letnia lekarka. Taka kochana babcia heheh w każdym razie po opowiedzeniu mi historii życia oraz wypisaniu skierowania na wiele badań przeszłyśmy do USG. Sprzęt mocno stary wiec szału nie ma ale to co najważniejsze czyli serduszku biło ( chyba 140 ) i wszystko fajnie się rozwija a maleństwo ma 1,17 cm) Nie wiem tez jaki jest wiek ciąży ale wg apki 7t3d, za tydz idę do swojego prywatnego lekarza po więcej info
Super a który tydzień?Dziewczyny ja już po 5tc tak strasznie się cieszę
U nas jak dziewczynka to Pola, a chłopiec Maciuś. Mąż mówi, że czuje, że to chłopak. Ja nie mam żadnych przeczuć, marzę tylko o tym, żeby donosić tę ciążę.
Ale jak nie przepadam za mięsem tak teraz mogłabym go cały czas jeść No i ta herbata też mam na nią ciagle ochotę