reklama
Jest bąbelek, jest serduszko jest glukometr i pełna lista badań z usg 7+1 z OM 7+2. Kolejna wizyta 02 lutego. Maleństwo ma 1 cm z wrażenia nie zabrałam zdjęcia czy jestem spokojniejsza? Wcale już czekam na kolejną wizytę!
Ooo kochana! Gratulacje
Aż się nie mogę doczekać jutra... Jeszcze pare godzin i ja też się dowiem co tam u fasolki
Paulina97
Fanka BB :)
Oby nie mi ja podziekuje. Juz mam jednego wymagajacego. Oby dtugie bylo łaskawsze [emoji28][emoji23]Ciekawa jestem czy którejś trafią się bliźniaki [emoji3]
Dobrze ze bylas u dentysty mi sie w ciazy strasznie zeby popsuly i mialam 2 do zrobienia czasem po ciazy mialam tez zapalenie dziąseł. Oby teraz niz sie nie psuło [emoji123]Dziewczyny dajcie koniecznie znać po wizytach [emoji7]
Ja dziś odwiedziłam dentystę i dobrze, że poszłam bo mogła mi się zrobić zgorzel w zebie. Najlepsze jest to, że myślałam że mnie boli 5 u góry, a się okazało , że ból promieniuje od tej nieszczęsnej 8. Mam tylko nadzieję , że znieczulenie nie zaszkodzi dziecku [emoji853]
Kurcze ja nie mam żadnych przeczuć czy będzie dziewczynka czy chłopiec [emoji848]W ciąży z synem czułam się super, a w tej jest zdecydowanie gorzej więc kto wie , może będzie córa [emoji16] Obojętnie ważne, żeby było zdrowe
Aurorah
Moją miłością jest herbata Earl Grey z mlekiem, ale też słyszałam, że w ciąży trzeba ograniczać ja próbuję więc bezteinowego Earl Greya z mlekiem. Zielonej nie lubię to samo roibosa jakoś mi te smaki nie siedzą.A pijecie zwykła czarna? Czytałam ze z czarna ze względu na teine trzeba uważać na ilość i zielona ponoć wypłukuje kwas foliowy... u mnie wjechała czerwona bo ponoć najbezpieczniej :/
Dajcie znać jak to z tym jest :-)
właśnie też słyszałam, że hibiskus jest niebezpieczny. I podobno tak samo trzeba uważać na krokosza barwierskiego.Ja pije czarna herbate, kawę z mlekiem, melisę. Z owocowymi uważajcie bo większość ma dużo hibiskusa a on powoduje poronienia
Paulina97
Dokladnie nadzieja umiera ostatnia. Tylko czekac nic inmego nie pozostało.Hej dziewczyny, byłam dziś na wizycie bo po tym zdarzeniu nie krwawilam no i okazało się że jest pęcherzyk i płód. Tylko że gin dał mi do zrozumienia ze płód może być martwy bo jest mały no i kosmówka mi się odkleja.. Powiedział że jeśli nie chluśnie sam trzeba będzie iść do szpitala.. Ale zaczekam do piątku może się coś zmieni a wy co myślicie,jest szansa? To płódZobacz załącznik 1228795 a to oddzielająca sie kosmówkaZobacz załącznik 1228796
pasazerka12
Oooo extra a ja dziś piłam i zielona i owocowaJa pije czarna herbate, kawę z mlekiem, melisę. Z owocowymi uważajcie bo większość ma dużo hibiskusa a on powoduje poronienia
E
Ewka34
Gość
Nie no czekam czekam w piątek mam kolejna wizytę.. Nie kazał brać luteiny ani nic nie dał innego więc nie wiem co myśleć..Jejku.. Ja bym zaczekała, nadzieja umiera ostatnia
Trzymam kciuki mocno by jednak było wszystko w porządku
reklama
Aurorah
ojej trzymam kciuki ! nadzieja umiera ostatnia to trafne określenie !Hej dziewczyny, byłam dziś na wizycie bo po tym zdarzeniu nie krwawilam no i okazało się że jest pęcherzyk i płód. Tylko że gin dał mi do zrozumienia ze płód może być martwy bo jest mały no i kosmówka mi się odkleja.. Powiedział że jeśli nie chluśnie sam trzeba będzie iść do szpitala.. Ale zaczekam do piątku może się coś zmieni a wy co myślicie,jest szansa? To płódZobacz załącznik 1228795 a to oddzielająca sie kosmówkaZobacz załącznik 1228796