reklama
Marcelina007
Fanka BB :)
Przeszłaś to nic, ważne żebyś teraz nie miała dlatego się bada igg igmJezu, przyszły mi wyniki badań na cytomegalię...
I z tego co widzę to przeszłam zakażenie, bo mam przeciwciała w organizmie...
Nawet nie wiecie jaki stres teraz mam...
IgG :c
To tylko się cieszyć, przeszłaś dawno temu i teraz jest mniejsze prawdopodobieństwo ze się zarazisz znowu. Ja tez mam. A moja koleżanka nie miała i się cała ciąże stresowała przy spotkaniach z dziećmi.
Marcelina007
Nie wiem jak to z tymi chorobami , czy można je przechodzić kilkukrotnie ?
Nie wiem jak to z tymi chorobami , czy można je przechodzić kilkukrotnie ?
Tego nie wiem, ale mnie toxo wyszła negatywna w obu klasach i musiałam potem jeszcze raz robić czy się przypadkiem nie zarazilam.
Marcelina007
Igg wynik że przechodziłaśCzyli mówicie, że jest ok? :c
Igm wynik że aktualnie nie przechodzisz
Z nieba mi spadłaś <3Igg wynik że przechodziłaś
Igm wynik że aktualnie nie przechodzisz
W internecie to jest tak pokićkane, że zaczęłam od zmysłów odchodzić. Bardzooo dziękuje!
Hej dziewczyny. Ja dalej was podglądam, chociaż nadal czekam co będzie ze mną (podejrzenie ciąży pozamacicznej bo nie był widoczny pecherzyk). Nie zdecydowałam się na drugą betę, bo po co się dodatkowo stresować. Czekam do czwartku do wizyty, no chyba że się gorzej poczuje. Fajnie, że kolejne babeczki są szczęśliwe po 1 wizytach. Trzymajcie za mnie kciuki i każde słowo wsparcie będzie mile widziane, bo psychicznie to jestem rozwalona.
reklama
Będzie dobrze, musi być!Hej dziewczyny. Ja dalej was podglądam, chociaż nadal czekam co będzie ze mną (podejrzenie ciąży pozamacicznej bo nie był widoczny pecherzyk). Nie zdecydowałam się na drugą betę, bo po co się dodatkowo stresować. Czekam do czwartku do wizyty, no chyba że się gorzej poczuje. Fajnie, że kolejne babeczki są szczęśliwe po 1 wizytach. Trzymajcie za mnie kciuki i każde słowo wsparcie będzie mile widziane, bo psychicznie to jestem rozwalona.