Izz96
Fanka BB :)
Jesteśmy z Tobą i czekamy na wieściSiedze pod gabinetem, zaraz mi serce wyskoczy 5 ciąża, a stres jakby pierwsza..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteśmy z Tobą i czekamy na wieściSiedze pod gabinetem, zaraz mi serce wyskoczy 5 ciąża, a stres jakby pierwsza..
Tak podobno tak oczywiście panikara dzwonila juz do lekarza....Ja raz lewy, raz prawy jajnik. I takie lekkie pobolewania jakby okresowe, ale tak podobno może jakis czas byc. Zarodek musi się dobrze ulokować :-)
Mi lekarz kazał tylkoDziewczynki kochane. A wy bierzecie jakieś witaminy czy tylko kwas foliowy. Ja czekam na wizytę i biorę tylko kwas od kad wyszedł test pozytywny.
Dziewczynki kochane. A wy bierzecie jakieś witaminy czy tylko kwas foliowy. Ja czekam na wizytę i biorę tylko kwas od kad wyszedł test pozytywny.
Ja 3 miesiące przed planowaną ciążą łykałam Prenatal Uno i od pozytywnego testu dalej go biorę. Zawiera kwas foliowy, jod, wit d3 i coś tam jeszczeDziewczynki kochane. A wy bierzecie jakieś witaminy czy tylko kwas foliowy. Ja czekam na wizytę i biorę tylko kwas od kad wyszedł test pozytywny.
dziękuje za twoje rady zadzwoniłam do lekarza i wspomniałam o Luteinie ale lekarz powiedział ze na ten moment możemy tylko czekać ... ze jest to za młoda ciąża i nie ma wspaniałej tabletki która ciąże utrzyma. Jeśli ciąża jest silna to się utrzyma a jeśli nie to niestety. W środę już jestem zapisana do innej lekarki ponieważ choruje tez na zespół sjogrena i jest to lekarka specjalizująca się w ciąża z chorobami autoimmunologicznymi. A na moim lekarzu.. coz.. zawiodłam się ponieważ prowadzi cała moja rodzine od wielu lat, prowadził ciąże mojej siostry.. w dodatku nie dość ze jestem obciążona choroba to nie mam również jednego jajnika i wydaje mi się ze powinnismy robić wszystko aby ciąże utrzymaćTo może przedzwon do lekarza i podpytaj co robić, powiedz ze plamienia wróciły i może warto włączyć np luteinę. Może tez tak być ze po badaniu coś zostało podrażnione, ale wiesz lepiej dmuchać na zimne