reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Hej babeczki, chciałabym się z Wami tu przywitać, byłam chwilę na staraczkach, ale teraz będę tutaj[emoji16] Sama nie wiem, jak liczyć, który to tydzień. 26.11 OM. Cykle mam jakoś 29, 30 dniowe. Owu mi się przesunęła na 18.12. Na 10000000% wtedy miałam bo bolało mnie podbrzusze jak diabli, zawsze tak mam. No i oczywiście odpowiednio wykorzystany czas, zaowocował dwoma kreseczkami juz 2 dni przed sylwestrem. 31.12 poszłam na betę, wyszła jakoś niecałe 26 tych jednostek. Potem nie powtarzałam. Dzisiaj mam pierwszą wizytę na 19:15. Trzymajcie kciuki [emoji16] Jest to moja 3 ciąża, ostatnia była w 2017r ale stracona w 8 tyg. A z pierwszej mam córę, 5.01 wybiło 8 lat.
Trzymam kciuki za Was kobitki[emoji16]
Obie straciłyśmy ciążę w 2017, to obie tym rqzem donoaimy :-) witaj!

reklama
Hej babeczki, chciałabym się z Wami tu przywitać, byłam chwilę na staraczkach, ale teraz będę tutaj😁 Sama nie wiem, jak liczyć, który to tydzień. 26.11 OM. Cykle mam jakoś 29, 30 dniowe. Owu mi się przesunęła na 18.12. Na 10000000% wtedy miałam bo bolało mnie podbrzusze jak diabli, zawsze tak mam. No i oczywiście odpowiednio wykorzystany czas, zaowocował dwoma kreseczkami juz 2 dni przed sylwestrem. 31.12 poszłam na betę, wyszła jakoś niecałe 26 tych jednostek. Potem nie powtarzałam. Dzisiaj mam pierwszą wizytę na 19:15. Trzymajcie kciuki 😁 Jest to moja 3 ciąża, ostatnia była w 2017r ale stracona w 8 tyg. A z pierwszej mam córę, 5.01 wybiło 8 lat.
Trzymam kciuki za Was kobitki😁
Witaj serdecznie :) ja ost OM 27.11 także witaj w klubie :) jestem już po pierwszym usg w 5w3t( jeszcze bez serduszka) i jutro idę ponownie 7w3d :) Daj znać wieczorem jak dziś po wizycie :):) trzymam kciuki :)

Obie straciłyśmy ciążę w 2017, to obie tym rqzem donoaimy :-)

Witaj serdecznie :) ja ost OM 27.11 także witaj w klubie :) jestem już po pierwszym usg w 5w3t( jeszcze bez serduszka) i jutro idę ponownie 7w3d :) Daj znać wieczorem jak dziś po wizycie :):) trzymam kciuki :)
Oczywiście, że dam znać 😁 strasznie się boję, ale czuję, że wszystko będzie ok😊

Za godzine na wizyte, zaczynam mieć stres 🤐
Tym bardziej, ze rok temu było poronienie w lutym... do tego nie znam kompletnie lekarza, chyba sie zwolnilo miejsce, bo taka jedna wizyta dzis wolna, a tak to na 2 tyg do przodu zajete...

Hej babeczki, chciałabym się z Wami tu przywitać, byłam chwilę na staraczkach, ale teraz będę tutaj😁 Sama nie wiem, jak liczyć, który to tydzień. 26.11 OM. Cykle mam jakoś 29, 30 dniowe. Owu mi się przesunęła na 18.12. Na 10000000% wtedy miałam bo bolało mnie podbrzusze jak diabli, zawsze tak mam. No i oczywiście odpowiednio wykorzystany czas, zaowocował dwoma kreseczkami juz 2 dni przed sylwestrem. 31.12 poszłam na betę, wyszła jakoś niecałe 26 tych jednostek. Potem nie powtarzałam. Dzisiaj mam pierwszą wizytę na 19:15. Trzymajcie kciuki 😁 Jest to moja 3 ciąża, ostatnia była w 2017r ale stracona w 8 tyg. A z pierwszej mam córę, 5.01 wybiło 8 lat.
Trzymam kciuki za Was kobitki😁
To ja trzymam kciuki, ja wlasnie wychodzę 😬

reklama
Do góry