reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Echhh... niestety plamienie z koloru brązowego zmieniło się na jasno różowy.... :( chyba I tym razem się nie uda... jestem załamana. Staram się leżeć ale mam pod opieką dziecko i nie jestem w stanie cały czas być w pozycji horyzontalnej

Wizyta przypiesxyłam na poniedziałek. Powinnam być wtedy 6+2. Trzymajcie proszę za mnie mocno kciuki żebym do tego czasu utrzymała 🙏🙏🙏
Jestem po prostu załamana 😫😫😫😫😭😭
Dobrze że bierzesz leki. Może w weekend uda ci się więcej odpoczywać. Oby to było tylko delikatne plamienie, które bardziej się nie rozkręci.

Neoparim. Nie wiem teraz czy z wrażenia bo przeżywałam czy coś nie tak. Bo to zaraz po wstrzyknięciu. To na pewno nawet nie zdążyło zadzialac
Myślę że tak szybko zastrzyk by nie zadziałał. My też z mężem mega przeżywalismy pierwszy zastrzyk clexane. A teraz po dwóch tygodniach to dla mnie rutyna i ostatecznie sama sobie je robię bo tak mi lepiej 🙂

Neoparim. Nie wiem teraz czy z wrażenia bo przeżywałam czy coś nie tak. Bo to zaraz po wstrzyknięciu. To na pewno nawet nie zdążyło zadzialac
No to może rzeczywiście z wrażenia. Pewnie pierwszy raz brałaś taki zastrzyk. Ja bym sobie sama nie mogła robić, bo też mi słabo jak patrze na igłe. Pewnie z czasem się przyzwyczaisz.

A każdy musi takie zastrzyki robić sobie w ciąży? czytam to tutaj jest was spore grono. Czemu takie coś musicie wstrzykiwać?

reklama
Do góry