pasazerka12
Fanka BB :)
Dziewczyny nam taka dziwna przypadłość zjem i ciagle mi burczy w brzuchu i czuje głód. Ciagle mam ta sama kaloryczność bo mam pudełka a teraz jem i burczy w brzuszku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to zdecydowanie ciekawe zjawisko [emoji23]od 2 lat prawie żadnej nocy nie przespałam i teraz znów mi się zachciało [emoji23] przynajmniej nie wyjdę z wprawy [emoji28]
Mój tak nie mówi ale jestem pewna, że tak myśli [emoji23][emoji23][emoji23]Jak teraz czasem narzekam to mąż mówi „i jeszcze ci się drugiego zachciało” [emoji23]
mój mąż się ze mnie śmieje,ze mam piersi jak po operacji plastycznejMój tak nie mówi ale jestem pewna, że tak myśli [emoji23][emoji23][emoji23]
Super ze są dobre wieści !!!Jestem po wizycie. Płód jeden,żywy widziałam serduszko. Narazie ciężko bylo zmierzyc tetno bo za male, ale widzialam, ze sie rusza❤. To z tych dobrych wiesci, z tych gorszych to, to że rozchodzi mi sie blizna po cc od wewnątrz. Dzieki Bogu zarodek przykleil sie do innej sciany, bo byłoby po dziecku . Dostalam acard bo mam za gesta krew, skierowanie na patologie ciazy ze względu na cukrzycę.
a jak się stwierdza czy krew jest gęsta?Jestem po wizycie. Płód jeden,żywy widziałam serduszko. Narazie ciężko bylo zmierzyc tetno bo za male, ale widzialam, ze sie rusza❤. To z tych dobrych wiesci, z tych gorszych to, to że rozchodzi mi sie blizna po cc od wewnątrz. Dzieki Bogu zarodek przykleil sie do innej sciany, bo byłoby po dziecku . Dostalam acard bo mam za gesta krew, skierowanie na patologie ciazy ze względu na cukrzycę.
cudowna wiadomość tymi niezbyt dobrymi nie stresuj się!Jestem po wizycie. Płód jeden,żywy widziałam serduszko. Narazie ciężko bylo zmierzyc tetno bo za male, ale widzialam, ze sie rusza❤. To z tych dobrych wiesci, z tych gorszych to, to że rozchodzi mi sie blizna po cc od wewnątrz. Dzieki Bogu zarodek przykleil sie do innej sciany, bo byłoby po dziecku . Dostalam acard bo mam za gesta krew, skierowanie na patologie ciazy ze względu na cukrzycę.
Serduszka gratuluje. Dobre wieści. A z tą blizną to mnie nastraszyłaś. Ja właśnie o to najbardziej się martwię. Jesteś 6 lat po cc tak? Ja 19 miesiecy po drugim cc i nie kontrolowałam jej stanu przed tą ciążą. I co lekarz na to powiedział?Jestem po wizycie. Płód jeden,żywy widziałam serduszko. Narazie ciężko bylo zmierzyc tetno bo za male, ale widzialam, ze sie rusza❤. To z tych dobrych wiesci, z tych gorszych to, to że rozchodzi mi sie blizna po cc od wewnątrz. Dzieki Bogu zarodek przykleil sie do innej sciany, bo byłoby po dziecku . Dostalam acard bo mam za gesta krew, skierowanie na patologie ciazy ze względu na cukrzycę.
Ja pamiętam jak się jaralam wyjściem.na zakupy do biedry. Jak wycieczka roku [emoji38]To jest taka rewolucja jakby człowiek zaczął życie na nowo
I trzeba to mówić głośno, że nie zawsze się jest szczęśliwym i to tez jest ok! Czasem bywają dni, gdy matka jest głównie niewyspana, głodna i ma wszystkiego dość. Na szczęście tych fajnych momentów jest z czasem coraz więcej