reklama
Magdalena09
Fanka BB :)
U nas podobnie wrzesień zapowiada się super, termin ok 16.09 a 29.09 rocznica ślubu [emoji846]
Ja okres miałam 6.12, 2.09 mamy rocznice ślubu a termin niby 11.09, ale kto to wie! Wrzesień bedzie pełen niespodzianek [emoji23]
An-Dzia
U mnie małych też bedzie 2. Synek bedzie miał 2 lata i 3 miesiące. I też mam jeszcze 13 latke więc wiem co to za ulga móc na chwile podrzucić młodsze, żeby w spokoju skorzystać np. z toalety albo na szybko do sklepu wyskoczyć. Zobaczymy jak bedzie teraz, bo zapowiedziała, że ona już absolutnie nie chce więcej rodzeństwa. Jak bedzie wszytko ok to w przyszłym tygodniu jej powiem.Da sie, da...a z kazdym kolejnym jakby łatwiej, ale u mnie trojka samodzielna i starsza, więc tak naprawde dzieciaczkow malych bedzie 2 moje najstarsze dzieci, to czasem widzie tylko przy posiłkach, ale córka lat 13 duzo pomaga przy najmlodszej, taka mamusia z niej
znadziejami
Super zwierzątka są takie kochaneDziewczyny nie chwalilam się ale w niedziele jadę po mojego pierwszego psiaka- golden retriver także śmiałam się z moim facetem ze miałam mieć dziecko w postaci psa a będę mieć psa i dziecko będzie ciekawie najgorsze ze trzeba go nosić do 12 miesięcy zanim stawy się dobrze nie rozwiną ale wiadomo ze nie będę go nosić
My mamy od kilku lat królika, który żyje bezklatkowo i zachowuje się jak mały piesek, wszędzie za nami kica, śpi na kanapie. Nigdy bym nie pomyślała, że królik może być takim tulaśnym i czystym zwierzątkiem.
An-Dzia
I my też rocznica 1.09 a termin 9.09, ale moze bedzie wcześniej, bo prawdopodobnie będę mieć planowane cc więc prezent na rocznicę bedzieU nas podobnie wrzesień zapowiada się super, termin ok 16.09 a 29.09 rocznica ślubu [emoji846]
U
użytkownik lu
Gość
Moja mala jest jest z grudnia, wiec jak urodzi sie rodzenstwo, to Bedzie miała 2 lata 9mies, moja starsza Jula pewnie bedzie sie cieszyc, ale powiem dopiero po wizycie ijak zobacze bijące serduszko.U mnie małych też bedzie 2. Synek bedzie miał 2 lata i 3 miesiące. I też mam jeszcze 13 latke więc wiem co to za ulga móc na chwile podrzucić młodsze, żeby w spokoju skorzystać np. z toalety albo na szybko do sklepu wyskoczyć. Zobaczymy jak bedzie teraz, bo zapowiedziała, że ona już absolutnie nie chce więcej rodzeństwa. Jak bedzie wszytko ok to w przyszłym tygodniu jej powiem.
Ewelina0103
Zaciekawiona BB
Ewelina, 36 lat, 3 ciąża ( w domu 9latek i 14latka)Dzewczyny piszcie mi na priv. Wasze imiona. Ile macie lat. Ile macie dzieci. Ktora ciaza .Na kiedy termin porodu. [emoji16] to fzisiaj lub jutro zrobię liste.
Oczywiscie osoby ktore chca sie na niej znalesc![emoji5]
Ewelina0103
Zaciekawiona BB
A mialo byc na privEwelina, 36 lat, 3 ciąża ( w domu 9latek i 14latka)
znadziejami
Czy "stara babka" też może się dopisać, bo aż mi głupio być w tak młodym gronieReszta dziewczyn tez dopisana do tabelki. Bledy poprawione. Wstawie ja dopiero na watku prywatnym
reklama
I my też rocznica 1.09 a termin 9.09, ale moze bedzie wcześniej, bo prawdopodobnie będę mieć planowane cc więc prezent na rocznicę bedzie
My mamy rocznicę 8.09, a termin na razie 4.09. Ale z poprzedniej ciąży wiem, że termin jest pewniejszy dopiero po usg prenatalnym, wiec jeszcze wszystko się może zmienić
Ostatnio miałam wywoływany poród 5 dni przed terminem, a jeszcze tydzień wcześniej lekarz mówił ze na bank przenoszę [emoji23]