reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Witam się dziewczyny po cichutku :)
Ostatnia miesiaczka 10 grudnia, dopiero wczoraj zrobiłam test i zaskoczenie pozytywny.... obliczylam sobie termin na 17 wrzesnia :)
Jeszcze jestem w lekkim szoku, bo dosc późno musialam miec owu, staralismy sie wczesniej, ale nie wychodziło i w sumie odpuscilismy, bo mamy juz dzieci. Zaczęłam nową prace i prosze... ;)
Mam 35 i lekkiego stresa, mialam byc pazdziernikowa nama 2020, ale poronilam samoistnie...
W każdym razie witam się, na stanie dzieci w wieku 15, 13, 10 oraz 2 latka :) wesoła gromada.
Witaj. Niezła gromadka. A ja tu się obawiałam czy z trzecim sobie poradzę😅. I @LunaMo tak samo. Jak widać wszytko jest do ogarnięcia. Spokojnej ciąży

reklama
Dziewczyny nie chwalilam się ale w niedziele jadę po mojego pierwszego psiaka- golden retriver:) także śmiałam się z moim facetem ze miałam mieć dziecko w postaci psa a będę mieć psa i dziecko 😅będzie ciekawie :) najgorsze ze trzeba go nosić do 12 miesięcy zanim stawy się dobrze nie rozwiną ale wiadomo ze nie będę go nosić :(

Dziewczyny nie chwalilam się ale w niedziele jadę po mojego pierwszego psiaka- golden retriver:) także śmiałam się z moim facetem ze miałam mieć dziecko w postaci psa a będę mieć psa i dziecko 😅będzie ciekawie :) najgorsze ze trzeba go nosić do 12 miesięcy zanim stawy się dobrze nie rozwiną ale wiadomo ze nie będę go nosić :(
My jak stwierdzilismy, ze zawieszamy starania, to adoptowalismy mieszanke goldena z labkiem...ma pol roku i jest jak 5 dziecko 🤐

Ale cudnie! Golden świetnie się sprawdza do dzieciaków :D będziesz mieć wesoło!

Witaj. Niezła gromadka. A ja tu się obawiałam czy z trzecim sobie poradzę😅. I @LunaMo tak samo. Jak widać wszytko jest do ogarnięcia. Spokojnej ciąży
Da sie, da...a z kazdym kolejnym jakby łatwiej, ale u mnie trojka samodzielna i starsza, więc tak naprawde dzieciaczkow malych bedzie 2 😆 moje najstarsze dzieci, to czasem widzie tylko przy posiłkach, ale córka lat 13 duzo pomaga przy najmlodszej, taka mamusia z niej 😊

reklama
Ja mam Yorkshire Bewier Terriera (na fotce mam) i jest jak dzidzia, co prawda jest bardziej mały 😂 ale tak wychowany, że się go nosi, przytula w łóżku, nakrywa kołderką 🙈 także będę miała dwa bobasy w domu 😂

Do góry