reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziś przez całą noc miałam skurcze co 4 minuty średnio rozwarcie się zrobiło do 3 cm dostałam zastrzyk na zmiękczenie szyjki odszedl czop I skurcze ustały po 6 rano byłam już zadowolona że w końcu zobacze maleństwo i po 6 wszystko szlak trafił jestem zalamana 😔
Ale teraz już bliżej jak dalej, raczej Cię tak nie zostawią tylko będą działać dalej. Ze mną tak zrobili i poszło. Bądź dobrej myśli 😊

reklama
Lekarz dziś mówił że jak chce może podać oxytocyne zgodziłam się dostałam o 10 a o 13.50 mały był zemną bolalo strasznie gorzej niż przy poprzedniej ciazy chyba przez oxy skurcze były rozwarcia brał potem coś dostalam i w 30 min z 2.5 cm zrobiło się 10 tak szybko tak bolało że nawed niewiedzialam kiedy skurcze parte Grześ urodził się zdrowy 10 pkt 54 cm długości i 4160 kg 😄🥰

Lekarz dziś mówił że jak chce może podać oxytocyne zgodziłam się dostałam o 10 a o 13.50 mały był zemną bolalo strasznie gorzej niż przy poprzedniej ciazy chyba przez oxy skurcze były rozwarcia brał potem coś dostalam i w 30 min z 2.5 cm zrobiło się 10 tak szybko tak bolało że nawed niewiedzialam kiedy skurcze parte Grześ urodził się zdrowy 10 pkt 54 cm długości i 4160 kg 😄🥰
Widzisz, sukces! 💪 ❤️ Gratulacje 😘
Kawał faceta te ponad 4kg!

Dziś przez całą noc miałam skurcze co 4 minuty średnio rozwarcie się zrobiło do 3 cm dostałam zastrzyk na zmiękczenie szyjki odszedl czop I skurcze ustały po 6 rano byłam już zadowolona że w końcu zobacze maleństwo i po 6 wszystko szlak trafił jestem zalamana 
Jesteś w szpitalu? Będą ponawiac próbę wywołania?
U mnie też cisza, czuje wywołanie wielkimi krokami. Dziś 40+2, a wg. miesiączki termin na dziś. 🤔

Gratuluję 🌹🌹🌹🌹

Pytanko do mam, które juz urodziły i są w domu z maluchami. Byłyście już na pierwszym spacerze? My dzis przez 10 min na balkonie się przezwyczajałyśmy. Boje sie troche na dłużej wychodzić a z drugiej strony szkoda ładnej pogody

reklama
Pytanko do mam, które juz urodziły i są w domu z maluchami. Byłyście już na pierwszym spacerze? My dzis przez 10 min na balkonie się przezwyczajałyśmy. Boje sie troche na dłużej wychodzić a z drugiej strony szkoda ładnej pogody
Ja urodzilam 2 września w czwartek, a w niedzielę już byliśmy na spacerze było ponad 20 stopni. Tak mi zalecił lekarz jak wychodziłam ze szpitala

Do góry