Ale teraz już bliżej jak dalej, raczej Cię tak nie zostawią tylko będą działać dalej. Ze mną tak zrobili i poszło. Bądź dobrej myśliDziś przez całą noc miałam skurcze co 4 minuty średnio rozwarcie się zrobiło do 3 cm dostałam zastrzyk na zmiękczenie szyjki odszedl czop I skurcze ustały po 6 rano byłam już zadowolona że w końcu zobacze maleństwo i po 6 wszystko szlak trafił jestem zalamana
reklama
Oli55
Fanka BB :)
Lekarz dziś mówił że jak chce może podać oxytocyne zgodziłam się dostałam o 10 a o 13.50 mały był zemną bolalo strasznie gorzej niż przy poprzedniej ciazy chyba przez oxy skurcze były rozwarcia brał potem coś dostalam i w 30 min z 2.5 cm zrobiło się 10 tak szybko tak bolało że nawed niewiedzialam kiedy skurcze parte Grześ urodził się zdrowy 10 pkt 54 cm długości i 4160 kg
Widzisz, sukces! GratulacjeLekarz dziś mówił że jak chce może podać oxytocyne zgodziłam się dostałam o 10 a o 13.50 mały był zemną bolalo strasznie gorzej niż przy poprzedniej ciazy chyba przez oxy skurcze były rozwarcia brał potem coś dostalam i w 30 min z 2.5 cm zrobiło się 10 tak szybko tak bolało że nawed niewiedzialam kiedy skurcze parte Grześ urodził się zdrowy 10 pkt 54 cm długości i 4160 kg
Kawał faceta te ponad 4kg!
Oli55
No śmiały się ze mała kluseczka q dziekujevWidzisz, sukces! Gratulacje
Kawał faceta te ponad 4kg!
Ruda.Grażyna
Jesteś w szpitalu? Będą ponawiac próbę wywołania?Dziś przez całą noc miałam skurcze co 4 minuty średnio rozwarcie się zrobiło do 3 cm dostałam zastrzyk na zmiękczenie szyjki odszedl czop I skurcze ustały po 6 rano byłam już zadowolona że w końcu zobacze maleństwo i po 6 wszystko szlak trafił jestem zalamana 
U mnie też cisza, czuje wywołanie wielkimi krokami. Dziś 40+2, a wg. miesiączki termin na dziś.
Oli55
Pisslam wyżej że urodziłam po 1 kroplówce oxy ☺Jesteś w szpitalu? Będą ponawiac próbę wywołania?
U mnie też cisza, czuje wywołanie wielkimi krokami. Dziś 40+2, a wg. miesiączki termin na dziś.
Ruda.Grażyna
GratulacjePisslam wyżej że urodziłam po 1 kroplówce oxy ☺
MamaMalina30
GratulujęLekarz dziś mówił że jak chce może podać oxytocyne zgodziłam się dostałam o 10 a o 13.50 mały był zemną bolalo strasznie gorzej niż przy poprzedniej ciazy chyba przez oxy skurcze były rozwarcia brał potem coś dostalam i w 30 min z 2.5 cm zrobiło się 10 tak szybko tak bolało że nawed niewiedzialam kiedy skurcze parte Grześ urodził się zdrowy 10 pkt 54 cm długości i 4160 kg
reklama
Paulina 1980
Ja urodzilam 2 września w czwartek, a w niedzielę już byliśmy na spacerze było ponad 20 stopni. Tak mi zalecił lekarz jak wychodziłam ze szpitalaPytanko do mam, które juz urodziły i są w domu z maluchami. Byłyście już na pierwszym spacerze? My dzis przez 10 min na balkonie się przezwyczajałyśmy. Boje sie troche na dłużej wychodzić a z drugiej strony szkoda ładnej pogody