AgnesSweden
Fanka BB :)
Jest alergikiem I drapie się gnida. więc chodzi w bluzceja przez ten kubraczki myślałam,ze to człowiek hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest alergikiem I drapie się gnida. więc chodzi w bluzceja przez ten kubraczki myślałam,ze to człowiek hahaha
No właśnie chyba ze serio głodna jestem..Ja tez niby głodna ciagle ale jak jem już to tak nie wiem średnio mi podchodzi
mnie nie bolało, pamietam takie zgrzytanie dziwne igłą. Bardziej byłam skupiona na moich bólach krzyżowych, przy znieczuleniu porodu wkłuwają się tylko do połowy a przy CC całkiem do rdzeniaAle boli bardzo to wkłuwanie?
Ja też w 2012 rodziłamTeż strzelec
Dziewczyny coś wam opowiem pierwszy poród. Cc planowana w środę. We wtorek wieczorem odeszły mi zielone wody (42tc). Dzwonię do męża: przychodź, ja rodzę. Zrobił mi awanturę, że dlaczego rodzę, skoro mam rodzić jutro mały został wyciągnięty gdy Polska strzeliła Rosjanom honorowego gola na Euro 2012 i słychać było wiwat w całym szpitalu mój klocek ponad 4kg. Mój chlop go zobaczył i sobie poszedł. Zapomniał o mnie i całym świecie
Też miałam suczke. Cała czarna. Musiałam uśpić pod koniec czerwca
Mnie to nie bolało zupelnie[emoji846]czułam tylko ukłucie w kręgosłupAle boli bardzo to wkłuwanie?
Jedno cc nie musi być teraz koniecznie wskazaniem do drugiego. A znieczulenie nie boli bardzo, ale jakoś nieprzyjemne było, może też przez stres. Świadoma jesteś normalnie tylko od pasa w dół bez czucia. Tzn nie mogłam ruszyć nogą, ale czułam, że coś tam szarpią tylko nic a nic to nie bolało. Chyba wolę tak niż pod narkozą, bo bym się bała,że się nie obudzę, no i dziecko można od razu zobaczyć.Powiedzcie mi mamuśki bo pierwsze CC miała nieplanowane i zabrali mnie w trakcie porodu na szybciaka i uśpili całkowicie . To teraz będę mieć planowane wiec znieczulenie pewno zewnątrzoponowe . Jakie to odczucie ? Boli jak się w kręgosłup wbijają? Czy człowiek jest otumaniony? Czy to szarpanie jest nieprzyjemne?
Uroczy ❤❤❤❤I weź go nie kochaj śpi jak ludź
Zobacz załącznik 1239855
Mac Donald wchodzi najlepiejNo właśnie chyba ze serio głodna jestem..