U
użytkownik lu
Gość
Nie, to lekarze liczą inaczej,bo skonczone tyg,ale na logike jak masz przykladowo 1+2 to masz 1 tydzien? Nie pierwszy przeleciał od 0 do 1 ☺Jej, każdy inaczej to liczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, to lekarze liczą inaczej,bo skonczone tyg,ale na logike jak masz przykladowo 1+2 to masz 1 tydzien? Nie pierwszy przeleciał od 0 do 1 ☺Jej, każdy inaczej to liczy
Hyhy z pewnością i tak jest zageszczona przez chleb razowyA co, atmosfera by się zagęściła? [emoji1787][emoji23]
Najlepsze jest to ze myslalam ze mi sie to w tej apce przyda. Po czym nie wiedzialam przy skurczach kiedy jest poczatek a kiedy koniec i dopiero po podlaczrniu mnie do ktg wiedzialam ale bez tego bym nie odroznila [emoji23]Odkryłam ciekawa aplikacje ciążowa, niestety ma ograniczone funkcje jak się więcej nie wykupi ale podstawa też jest fajna, i jest licznik skurczów i kopnięć na później
Jezu po coEee no cos ty!czulas cos?u nas zakladaja po znieczuleniu, a wyciagniecie to pikus,nic nie boli...
Wyciagaja chyba na drugi dzien,nie od razu niestety....A to z tym cewnikiem się chodzi parę dni?? ja myślałam że to tylko na czas operacji żeby im stołu i lekarzy nie zalać moczem a później już tego nie ma. Czemu ty z tym siedziałaś tyle czasu?
Też strzelecStrzelec zawsze pozna drugiego strzelca
Jezu się zastanawiałam co toa toI weź go nie kochaj śpi jak ludź
Zobacz załącznik 1239855
Do cc jak do każdej operacjiJezu po co
Się cewnik zakłada ?koedy ?
Z tygodniami to najpiej zrozumiec na przykładzie że nie masz tygodnia 0 tylko pierwszy który kończy się dnia 7 więc. Pierwszy skończony zaczynasz drugi .Jej, każdy inaczej to liczy