Trzymam mocnoMy na żadne śluby nie czekaliśmy dopiero po pierwszej stracie się zdecydowaliśmy na ślub. W dwa miesiące zorganizowaliśmy najpiękniejszy ślub w świętokrzyskich polach i najpiękniejsze wesele, na jakim kiedykolwiek byli nasi goście, magicznie było nie No, z tego musi się coś urodzić, No musi
reklama
Marcelina007
Fanka BB :)
Cesarkę miałam o 20:00 a cewik wyciągali mi po południu następnego dnia.A to z tym cewnikiem się chodzi parę dni?? ja myślałam że to tylko na czas operacji żeby im stołu i lekarzy nie zalać moczem a później już tego nie ma. Czemu ty z tym siedziałaś tyle czasu?
E
Ewka34
Gość
Czyżby?Strzelec zawsze pozna drugiego strzelca
helloitsmeanna
Też strzelec
Dziewczyny coś wam opowiem pierwszy poród. Cc planowana w środę. We wtorek wieczorem odeszły mi zielone wody (42tc). Dzwonię do męża: przychodź, ja rodzę. Zrobił mi awanturę, że dlaczego rodzę, skoro mam rodzić jutro mały został wyciągnięty gdy Polska strzeliła Rosjanom honorowego gola na Euro 2012 i słychać było wiwat w całym szpitalu mój klocek ponad 4kg. Mój chlop go zobaczył i sobie poszedł. Zapomniał o mnie i całym świecie
Witam strzelce
AgnesSweden
Tak to panicz kiełbasaJezu się zastanawiałam co toa to
Piesek
maghegg
French ie?I weź go nie kochaj śpi jak ludź
Zobacz załącznik 1239855
PaulinaMalina91
ja przez ten kubraczki myślałam,ze to człowiek hahahaI weź go nie kochaj śpi jak ludź
Zobacz załącznik 1239855
AgnesSweden
MhmFrench ie?
pasazerka12
Ja tez niby głodna ciagle ale jak jem już to tak nie wiem średnio mi podchodziHyhy z pewnością i tak jest zageszczona przez chleb razowy
Swoją drogą ja nie wiem co jeść.. niby głodna a na nic zbytnio ochoty nie mam więc w pracy jem to co zabiore.. Teraz zrobiłam warzywa na patelnie z serem żółtym i średnio mi smakowało.. reszta potraw mam zbrzydla, ryby mogę jeść ale nie chce i nie moge tylko tego jeść.
reklama
jjm86
Nie boli, szarpanie jest nieprzyjemne, NIE PATRZ PODCZAS CC W LAMPY! Fajne jest to, że zobaczysz, usłyszysz, dotkniesz dzieckoPowiedzcie mi mamuśki bo pierwsze CC miała nieplanowane i zabrali mnie w trakcie porodu na szybciaka i uśpili całkowicie . To teraz będę mieć planowane wiec znieczulenie pewno zewnątrzoponowe . Jakie to odczucie ? Boli jak się w kręgosłup wbijają? Czy człowiek jest otumaniony? Czy to szarpanie jest nieprzyjemne?