reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Laski w sklepie online lidlacza fajna promka na legginsy ciążowe- 2 Pary za 24 zł ponoć fajne są bo nie prześwitują.. Szarpłam a co 🤷‍♀️
Screenshot_20210218_140447.jpg

reklama
Laski, super pomysł z tym terminem, też tak jutro po wizycie zrobię, bo na razie mam 2 i nie wiem, którego się trzymać 🤷

Dziś się czuję w miarę ok, siły witalne wróciły i byłam na 3 godzinnym spacerze, skończył się tak, że siedzę teraz w aucie, nadrabiam forum i zbieram sily, żeby wdrapać się na 4. piętro kamienicy 🙁

Tez tak macie, że jak spacerujecie, to zapięcie jakby to był 9. Miesiąc? Ja nawet jak przez telefon gadam o pracy i się irytuję, to oddycham 3x szybciej...
Miłego dnia życzę!
Tak ja wejde po schodach w domu na górę i mówić nie umiem. Cieszyłam sie ze papierosy rzuciłam i lepsze samopoczucie będzie a tu lipa 😁🙈

Iilość i jakość badań w 100% uzależniona jest od grantów i finansowania. Gdyby w krajach skandynawskich badacze operowali takimi kwotami jak w krajach Europy Środkowej i Wschodniej to by do dzisiaj ryby w rzekach harpunami łowili.

Zgadzam się, ale za pieniądze wiedzy i rozumu nie kupisz, więc może jednak coś się na tych studiach uczą skoro potem mają wiedzę, żeby prowadzić badania ;)
U nas studenci po studiach nie mają wiedzy praktycznej, potrafią wyrecytować formułkę, ale nie potrafią jej zastosować. U nas się kształci teoretyków.

reklama
Ja dziś cały dzień chodzę i dotykam piersi bo mniej mnie bolą niż choćby wczoraj 🙈 zaczęłam 11 tydzień 10+1 wizytę mam w sobotę i jak tu nie zwariować 🤪

Do góry