No może się zdarzyć ale nie ma się czego wstydzić, to tez czynność fizjologicznaWłaśnie jak to jest? Bo przeraza mnie że np ja bym miala tak zrobić
reklama
Przed porodem robią lewatywę, więc teoretycznie powinny być czyste jelita ale pewnie różnie to bywa. Ja z kolei duuuużo zwymiotowałam, bo przesadziłam z gazem rozweselającym (po tej akcji zabrali mi ten gaz, a trochę mi pomagał)Właśnie jak to jest? Bo przeraza mnie że np ja bym miala tak zrobić
helloitsmeanna
Fanka BB :)
ja wczoraj tu swoje cyce wrzucałam ale ja zawsze miałam spore po prostu mi sie podniosły magicznie wrzuce na pewno jakieś ćwiczenia ogólnie zależy mi na wzmocnieniu pleców (ponoć zmora po porodzie moje dwie przyjaciółki cierpią) i ogólnie coś rozciągającego bez hardkoru byleby sie czymś dla zdrowia zająćTo tylko ja tyje? ale mi się wydaje ze te dwa kilo to cyce po kilogramie na każdy, bo mam takie donice ze pamela to mało
AgnesSweden
WykrakalasUrodzisz dużą [emoji90][emoji90][emoji90][emoji90][emoji90][emoji90][emoji90] [emoji23] p4zepraszam, musiałam [emoji1787]
E
Ewka34
Gość
my z mężem też mamy tak luźno mówił mi jaka miałam rozwalona i że widział główkę❤czyli mamy podobne podejście hehe ostatnio mi się śmiać chciało, bo koleżanka miała męża przy porodzie i coś tam rozmawali po roku o tym i ona ,,na szczęście nie zrobiłam kupy przy porodzie” a on ,,zrobiłaś bo widziałem”
AgnesSweden
Spoko, jak nadrabiam za nie wszystkie plus 3 zaznaczam że waga startowa 86 więc ... Ja pierdziele mamutu mnie 2,5 kg na plusie w 10+5
E
Ewka34
Gość
Ja też chceWykrakalas
AgnesSweden
Ewcia kiszona i mleko, szybko poszloJa też chce
Elodia
Ale ulga co? [emoji90][emoji90][emoji90][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787]Wykrakalas [emoji43][emoji43][emoji43][emoji43][emoji1787][emoji90][emoji90]
reklama
An-dzika96
Zaangażowana w BB
Jestem po wizycie dzidzia rośnie wg OM 9+5 a wg USG wyszło 10+3 mierzy już 3.5cm i jest mocno energiczna w pierwszym momencie była głową w dół a potem normalnie wywinęła fikołka
Lekarz powiedział że już nieźle się wierci. Słyszałam serduszko ale nie wiem ile uderzeń lekarz nie mówił. Ważne że bije i rośnie
Lekarz powiedział że już nieźle się wierci. Słyszałam serduszko ale nie wiem ile uderzeń lekarz nie mówił. Ważne że bije i rośnie
Załączniki