E
Ewka34
Gość
Kurcze faktycznie a w druga stronę to ryba z puszki i zaraz po nim jogurt truskawkowy, tyle że ja nie umiem rzygać i się męczyłamEwcia kiszona i mleko, szybko poszlo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze faktycznie a w druga stronę to ryba z puszki i zaraz po nim jogurt truskawkowy, tyle że ja nie umiem rzygać i się męczyłamEwcia kiszona i mleko, szybko poszlo
ZazdroszczęWykrakalas
Cudownie ❤❤❤❤ widzę że terminy mamy podobne i dzidzi w podobnych wielkościach ❤❤❤Jestem po wizycie dzidzia rośnie wg OM 9+5 a wg USG wyszło 10+3 mierzy już 3.5cm i jest mocno energiczna w pierwszym momencie była głową w dół a potem normalnie wywinęła fikołka
Lekarz powiedział że już nieźle się wierci. Słyszałam serduszko ale nie wiem ile uderzeń lekarz nie mówił. Ważne że bije i rośnie
Ja też dziś siedziałam w pracy w ubikacji i mi światło zgasło mamy światła na czujnik ruchu długo musiałam tam bycZazdroszczę
Nie wypowiadajcie słowa "ryba", zrobiłam dzisiaj na obiad i do teraz mi niedobrze też nie wymiotuję, tylko się męczę cały czas, wszystko stoi w gardleKurcze faktycznie a w druga stronę to ryba z puszki i zaraz po nim jogurt truskawkowy, tyle że ja nie umiem rzygać i się męczyłam
Ja u gin dziś weszłam na wagę w butach i pokazało 90 ale odjęła mi kilogram za ciuchy . Dramat !!!Spoko, jak nadrabiam za nie wszystkie plus 3 zaznaczam że waga startowa 86 więc ... Ja pierdziele mamut
Hahaha, aż się zaczęłam na głos śmiaćJa też dziś siedziałam w pracy w ubikacji i mi światło zgasło mamy światła na czujnik ruchu długo musiałam tam byc
Hyhy dobrze że u mnie babka pyta ile kgJa u gin dziś weszłam na wagę w butach i pokazało 90 ale odjęła mi kilogram za ciuchy . Dramat !!!
właśnie ja prosiłam o lewatywę, bo miałam wywoływany i położna mi powiedziała, że oni już tak nie robią i mam się nie przejmować, bo to dla niej normalne jak już były skurcze to o tym nie myślałam. Tak ze mnie wody i krew szła ciagle a ona tylko te podkłady zmieniała i nic tam nie widziałam innego ale na pewno zrobiłam dwójkę w którymś momenciePrzed porodem robią lewatywę, więc teoretycznie powinny być czyste jelita ale pewnie różnie to bywa. Ja z kolei duuuużo zwymiotowałam, bo przesadziłam z gazem rozweselającym (po tej akcji zabrali mi ten gaz, a trochę mi pomagał)
Ja umiem robić dwójkę tylko w domu, ewentualnie u rodziców (w sumie dom rodzinny )... Teraz jestem na L4, ale jak chodziłam do pracy i nie zrobiłam rano, to potem cały dzień męczarnia, a po pracy pędem do domuJa też dziś siedziałam w pracy w ubikacji i mi światło zgasło mamy światła na czujnik ruchu długo musiałam tam byc