reklama
PaulinaMalina91
Fanka BB :)
u mnie 2,5 kg na plusie w 10+5Hej dziewczyny u mnie dziś 10+4dni od początku ciąży -4kg brak apetytu A jak jest u Was? za to mogłabym przespać pół dnia
helloitsmeanna
u mnie wagowo bez zmian :-) ale moge zacząć sie ruszać wiec od jutra szukam fajnych ćwiczeń dla brzuchatekHej dziewczyny u mnie dziś 10+4dni od początku ciąży -4kg brak apetytu A jak jest u Was? za to mogłabym przespać pół dnia
Madlenn
-2kg, 11+5- jem bo muszęHej dziewczyny u mnie dziś 10+4dni od początku ciąży -4kg brak apetytu A jak jest u Was? za to mogłabym przespać pół dnia
Martynax
W poprzedniej ciąży tez z Ciebie lunelo? Sorki za pytanie, ale zastanawiam się jakie mogą być tego przyczynyTrzymam się tego że w poprzedniej ciąży skończyło się to dobrze,
Czyli tak jak ja-2kg, 11+5- jem bo muszę
Promyczek91
Właśnie jak to jest? Bo przeraza mnie że np ja bym miala tak zrobićczyli mamy podobne podejście hehe ostatnio mi się śmiać chciało, bo koleżanka miała męża przy porodzie i coś tam rozmawali po roku o tym i ona ,,na szczęście nie zrobiłam kupy przy porodzie” a on ,,zrobiłaś bo widziałem”
PaulinaMalina91
To tylko ja tyje? ale mi się wydaje ze te dwa kilo to cyce po kilogramie na każdy, bo mam takie donice ze pamela to mało
PaulinaMalina91
ja znajdziesz coś fajnego to możesz poleciću mnie wagowo bez zmian :-) ale moge zacząć sie ruszać wiec od jutra szukam fajnych ćwiczeń dla brzuchatek
reklama
An-dzika96
Zaangażowana w BB
Ja też 10 marca wg OM 12+5 a wg USG 13+3witam z rana
ja dzis nie śpie od 5:30 bo siusiu obudziło wspaniale... dzisiaj do pracy ale średnio mam siłe tam iść.W marcu biorę zwolnienie ja sie zapisalam na usg prenatalne na 10 marca i już dupskiem trzęse czy wszystko bedzie dobrze...
A w jakim labo robisz? Ja dostałam info ze mogę zrobić gdziekolwiek i przyjechać na usg właśnie z wynikiem. Zastanawiałam się na diagnostyką bo prawie wszystkie badania tam robię ale zastanawia mnie różnica ceny. Wszędzie ok 200 zł za pappe a tu niecałe 90 i myślę czemu taka różnicaJa robię krew w osobnym laboratorium i mam przenieść wynik na wizytę, wiec będę mieć wcześniej. Ale jeśli robisz krew u lekarza to czesto tylko on ma podgląd. W sumie chyba bym tak wolała, bo ja jestem taka, ze każda liczbę muszę przeanalizować, takie zboczenie zawodowe
Mi lekarz dzisiaj powiedział że najlepiej umówić się tydzień później niż prenetalne i na spokojnie omówićDziewczyny, a ja mam taką zagwozdkę: 24.02 mam usg prenatalne u innego ginekologa po południu i w ten sam dzień rano mam swojego ginekolog, bo tak zaleciła wizytę (4 tyg od ostatniej). Czy myślicie, ze 2 wizyty w ten sam dzień to dobry pomysł? Czy lepiej moja ginekolog przenieść na późniejszy termin już po usg?
Ja od razu przy umawianiu dostałam informację że bez osób towarzyszącychDziewczyny, a na prenatalne idziecie z partnerami? Ja bym w końcu chciała się wybrać z mężem, bo na razie wszystkie wizyty u gina samotne, ale nie wiem, czy przez COVID jest w ogóle szansa, muszę zadzwonić i się zapytać. Jednak jak sam zobaczy dzidzie na żywo, to jednak jest zupełnie inaczej niż jak pokaże mu samo zdjęcie.
Ja mam zalecone na razie witamy bez dha ale z jodem a od II trym mam już dołożyć dhaDziewczyny czy zażywacie kwasy DHA ? Czytałam gdzieś ze zalecany jest od II trymestru ale czy można brać szybciej ?