reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Ee nie bluźnij kobieto. :) opieke medyczna w ciąży macie dużo lepsza niż w Skandynawii :))
Noo opieka medyczna to tak, nie przeczę, ale za to jakie widoki są w skandynawii :-) fiordy, lasy, elegancko :-) wprawdzie ja nie lubię chodzic po górach [emoji23] ale lubię na nie patrzeć [emoji23]

Noo opieka medyczna to tak, nie przeczę, ale za to jakie widoki są w skandynawii :-) fiordy, lasy, elegancko :-) wprawdzie ja nie lubię chodzic po górach [emoji23] ale lubię na nie patrzeć [emoji23]
My mamy w planach znów pojechać do Norwegii, ale nie motorem jak rok temu tylko camperem jak starzy niemieccy turyści 🤣

A ja mam jutro wizyte na NFZ, na 9:30, ciekawa jestem jak to będzie.... bo ja tak w sumie to ide po skierowanie na badania,ale będę miala zonka jak wyniki pójdą od razu do lekarki 😅 bo w sumie tak moze być.... oby nie 😆 no i licze na usg, zobaczymy , ale podekscytowana jestem 😊
No może tak być, ja sobie załatwiałam część badań u rodzinnego i jak poszłam po odbiór to mi powiedzieli, że wysłali do ośrodka i tam musiałam odebrać. Jeszcze na badaniu dwa razy napis, że badanie wykonane ze środków NFZ i jest własnością przychodni 😅

reklama
Poważnie zbierasz pocztówki?
Sporo już mam, głównie z Polski, tam gdzie wyjeżdżałam, to kilka(naście) pocztówek to obowiązkowa sprawa. Mam chyba z Londynu jeszcze, i po rodzinie zbierane z innych miejsc. Mieszkając u rodziców mialam tego dużo więcej, ale jakoś magicznie mi się kurde rozeszły (zapewne matka "robiła porządki" [emoji2959][emoji2959] tak samo jak z moimi ukochanymi puzzlami z dzieciństwa), także kolekcja się stale powiększa.

Do góry