reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Długo się broniłam ale dzisiaj chyba czas najwyższy isc po ciążowe spodnie... jak siedzę i szczególnie wieczorami już zwykle mnie mega drażnią 🤣

Dziewczyny, jeśli któraś mieszka na terenie województwa śląskiego to badania prenatalne może wykonać bezpłatnie w ramach projektu unijnego.
Ternin realizacji projektu został przedłużony. Ja dzisiaj zapisałam się na bezpłatne badania, a nie łapie się kryteriami na NFZ.
Kochana dzięki że dałaś takie info, od razu jak przeczytałam twojego posta to zadzwoniłam i się umówiłam na piatek[emoji3590] tylko że minus taki że w moim mieście skończył się ten projekt i muszę dojechać do Katowic ale to i tak mnie dużo taniej wyniesie[emoji4]

Długo się broniłam ale dzisiaj chyba czas najwyższy isc po ciążowe spodnie... jak siedzę i szczególnie wieczorami już zwykle mnie mega drażnią 🤣
Mnie moje drażniły już z 2 tygodnie temu 🤣
Wczoraj miałam legginsy z taka szersza gumką, ale po kilku godzinach stwierdziłam ze ostatni raz się w nich męczę :p
Pod dłuższe swetry zakładam takie zwykle dresowe legginsy, a tak to sukienki stały się sprzymierzeńcem :)

siedzę właśnie pod gabinetem, jak wszystko ok to tez planuje zamówić z dwie pary ciążowych bo zaraz nie będę miała się w co ubrać! Nie spodziewałam się ze to będzie tak szybko!

reklama
Ja mam to samo, strach pomyśleć co będzie po porodzie [emoji85]
Z tego co pamietam, nic specjalnego z wlosami po porodzie mi się nie działo. Bardziej niż o wlosy to ja się o zęby boję, bo po porodzie miałam masakrę, trochę też z własnej winy zaniedbałam potem chodzenie, i w efekcie 4 zębów nie mam [emoji85] pewnie gdybym doprowadzila leczenie do konca, to by mi się wszystkie zęby ostały.

Do góry