Agnieszka19m
Fanka BB :)
Ja zeby doprowadziłam.do porządku w wakacje. Czy Wam też ustąpiły trochę bóle podbrzusza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zeby doprowadziłam.do porządku w wakacje. Czy Wam też ustąpiły trochę bóle podbrzusza?
Mi się zrobily pod koniec ciąży. Mnie ratuje tylko posteri.sanJa mam termin na 4.09 [emoji16] dziewczyny ma któraś z Was problem z hemoroidami lub miała w poprzednich ciążach? Nie wiecie co bezpiecznego można stosować? :-(
Też tak czuje u październik mogę przywitacJa za to mogę nawet zakonczyc porody w pazdzierniku bo mam na 27 wrzesnia [emoji1787]
U mnie wyrazniej czuc rozciąganie dzisiaj, a wczoraj tak jakby intensywniej pobolewalo, ale mozliwe że to dlatego, że dzisiaj powinnam dostac kolwjny okres. A to dzisiejsze rozciąganie to takie raczej spokojne jest.Ja zeby doprowadziłam.do porządku w wakacje. Czy Wam też ustąpiły trochę bóle podbrzusza?
u mnie 10+2U mnie dziś 10+0
Jak mówisz, że jest 8+1 to bierzesz pod uwagę termin z on czy z usg. ? U mnie że 3 dni różnicy jestU mnie wyrazniej czuc rozciąganie dzisiaj, a wczoraj tak jakby intensywniej pobolewalo, ale mozliwe że to dlatego, że dzisiaj powinnam dostac kolwjny okres. A to dzisiejsze rozciąganie to takie raczej spokojne jest.
Dzisiaj 8+1 już, powoli zacznę się uspokajac, bo plamien zero.