reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Hejka. U mnie ostatnio kiepsko. W poniedziałek dowiedziałam się że moja córka musi mieć wycięty migdał. Także problem znów na głowie. Na nfz kolejka we Wrocławiu na 2023. A prywatnie ponad 4000 zł. Na dodatek wczoraj niespodziewanie zmarł przyjaciel rodziny. Ciągle do mnie nie dociera ta wiadomość i myślę że zaraz mąż zadzwoni i powie że to jednak była pomyłka. W poniedziałek wizyta. Mam.nadzieje że chociaż w tej kwestii będzie dobra nowina.

reklama
Hejka. U mnie ostatnio kiepsko. W poniedziałek dowiedziałam się że moja córka musi mieć wycięty migdał. Także problem znów na głowie. Na nfz kolejka we Wrocławiu na 2023. A prywatnie ponad 4000 zł. Na dodatek wczoraj niespodziewanie zmarł przyjaciel rodziny. Ciągle do mnie nie dociera ta wiadomość i myślę że zaraz mąż zadzwoni i powie że to jednak była pomyłka. W poniedziałek wizyta. Mam.nadzieje że chociaż w tej kwestii będzie dobra nowina.

Moja koleżanka wycinała na NFZ w Bielsku-Białej (jest Krakowa). Czekała dwa miesiące na termin. To jest jakaś prywatna klinika, ale ma kontrakt z NFZ.

Moja koleżanka wycinała na NFZ w Bielsku-Białej (jest Krakowa). Czekała dwa miesiące na termin. To jest jakaś prywatna klinika, ale ma kontrakt z NFZ.
Już po znajomości udało nam się wcisnąć na 8 marca 160 km od wroclawia, więc mega szybko. Ale w ogóle co to za sytuacja jest....

Już po znajomości udało nam się wcisnąć na 8 marca 160 km od wroclawia, więc mega szybko. Ale w ogóle co to za sytuacja jest....
a corka ma problemy z tym migdałem? Bo mój młodszy brat ma 3 migdała, mama z nim była u dobrego laryngologa i po badaniu stwierdził, ze w niczym on nie przeszkadza, ze lepiej go nie usuwać, bo one maja skłonność do odrastania i czasem jest gorzej. Ale z kolei mój kuzyn miał 60% niedosłuch przez to i miał usuwany w trybie pilnym

Eh... Bo mi się zdążało właśnie tak jak tobie jednorazowa akcja na papierze ale okazało się że luteina gdzieś podrażniała w środku i dlatego takie brązowe ślady na papierze miałam 2razy 😶
Może faktycznie te buraczki 🤔
No muszę czekać do 16. Dobrze ze to jednorazowo było przy podtarciu i tyle.
Później czyściutko

reklama
Dziś zaczęła lecieć mi krew, pojechałam na pogotowie i niestety nie ma już akcji serca 6+6 😢Lekarz poleciła mi poczekać tydzień na poronienie, inna dała mi skierowanie na zabieg do szpitala. W sumie spotkałam się z dwiema opiniami lekarzy. Jak wyglądały Wasze poronienia? Co polecacie?
Och :( tak bardzo mi przykro... Trzymaj się!!
U mnie to był 4/5 tydz., miałam się zgłosić do lekarza jak przestanę krwawić, wtedy sprawdzał, czy wszystko się oczyściło

Do góry