pasazerka12
Fanka BB :)
Nie mam duphaston a to na receptę. Dzwoniłam do lekarza i mam na 16 być u niegoNo może być
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam duphaston a to na receptę. Dzwoniłam do lekarza i mam na 16 być u niegoNo może być
Bardzo mi przykroDziś zaczęła lecieć mi krew, pojechałam na pogotowie i niestety nie ma już akcji serca 6+6 Lekarz poleciła mi poczekać tydzień na poronienie, inna dała mi skierowanie na zabieg do szpitala. W sumie spotkałam się z dwiema opiniami lekarzy. Jak wyglądały Wasze poronienia? Co polecacie?
Ja często po burakach mam taki sik właśnie. Też się zawsze wystrasze, ale przypominam sobie o burakach i kolejne razy są już ok. W razie czego poodpoczywaj sobie :*No może być
Jak namoczysz to substancje wzdymające przejdą do wody polecam ten sposób, u mnie działaNie,gotuje odrazu
Mnie nic nie bolało po przebudzeniu. Czułam się dobrze, jedynie b. głodna.A łyżeczkowanie bardzo boli?
Może i tak być, przecie zpo burakach sika sie na bordowo/czerwono. Oby to bylo to. Na wszelki wypadek odpoczywaj i boerz dupka jesli masz.Chyba ze to po wczorajszych burakach które jadłam [emoji46]
Mnie w ogóle nie bolało. Zabieg na śpiocha, a po leki. Tylko jest takie uczucie, jak by się miało rozepchaną pustą macicę i pochwę, to było nieprzyjemne. Mnie męczyło, że musiałam miesiąc czekać że sportem, bo tego potrzebowałam. Aha, no i jeszcze mnie akurat wypuścili za 1. i 2. Razem po kilku godzinach i wracając do domu zwymiotowałem wchodząc po schodach, dla mnie to był za duży wysiłek, ale to może być moja reakcja na znieczulenie. Bardzo współczuję dziewczynom, które przez to przechodzą i odcinam się już od tego tematu. Pamiętajcue, że nic NIE musicie, każdy sobie radzi z tą sytuacją po swojemu, walić konwenanse. Wasza droga i firma radzenia jest WASZA i jest dobra. Ściskam!A łyżeczkowanie bardzo boli?
Nie nie biorę nic .Może to się okaże tylko jednorazowe jak u mnie . Bierzesz leki na podczymanie ?