To wydaje mi się że nic groźnego w takim razie czekamy do 16 razem z tobą na dobre wieściNo muszę czekać do 16. Dobrze ze to jednorazowo było przy podtarciu i tyle.
Później czyściutko
reklama
Madlenn
Fanka BB :)
Spoooko zaraz to odbiorąWg mnie 500+ powinna dostawać rodzina gdzie przynajmniej jeden rodzic pracuje. Chyba że mieszka w jakiejś okolicy gdzie pracy naprawdę nie ma to obowiązkowa rejestracja w urzędzie pracy i wysyłanie do pracy gdy oferta się pojawi. Zresztą dużo ludzi tez pracują za granicą czy w rozjadach i żyją... więc praca jest dla chcącego.
Ja nie mogę.. Bez przesady.. Ja pije jedna kawke dziennie gin mowi na lajcie pij kobitoI po co straszyć? Jest to niezgodne ze stanem aktualnej wiedzy. Zaszkodzić może, ale nie dwie filiżanki, ale kilka. Jak dziewczyna piła przed ciążą dwa Red Bulle i trzy kawy, to też nie powinna schodzić id razu do 0 kawy... Ja co tydzień w środę o 18 pije kawę, bo tego dnia mam późno zajęcia inaczej bym nie była w stanie owa powiedzieć i nie sądzę, żebym tym zaszkodziła fasolce.
Martynax
dokładnie bez przesady, no chyba, ze ktoś pije rozpuszczalną albo te 3w1, bo to sama chemiaSpoooko zaraz to odbiorą
Ja nie mogę.. Bez przesady.. Ja pije jedna kawke dziennie gin mowi na lajcie pij kobito
Ja piłam przed ciążą jedną a teraz dwie
No widać maluchowi smakuje [emoji6]
Ja piłam pięć wcześniej teraz ograniczam do dwóch i chodzę jak śnięty ryba...
Marcelina007
Ja też z synem piłam normalnie, teraz niestety nie dam rady , nie smakuje mi. A zawsze piłam parzoną bez mleka i cukru a teraz sam zapach kawy mnie brzydzi .dokładnie bez przesady, no chyba, ze ktoś pije rozpuszczalną albo te 3w1, bo to sama chemia
Martynax
mnie tez na chwilę odrzuciło teraz w sumie pije trochę na siłę jedną dziennie, bo miałam takie migreny przez niskie ciśnienie, ze nie mogłam normalnie funkcjonowaćJa też z synem piłam normalnie, teraz niestety nie dam rady , nie smakuje mi. A zawsze piłam parzoną bez mleka i cukru a teraz sam zapach kawy mnie brzydzi .
U Mnie znów odwrotne, puls mi teraz tak podskakuje że po kawie boję się że serce wyskoczy więc też zrezygnowałam. Mam wrażenie że wszystko z umiarem i dopasowane pod organizm można w ciąży, a.w artykułach w.internecie wuczta się że wszystko szkodzi. No wiadomo bez używek.mnie tez na chwilę odrzuciło teraz w sumie pije trochę na siłę jedną dziennie, bo miałam takie migreny przez niskie ciśnienie, ze nie mogłam normalnie funkcjonować
reklama
AgnesSweden
Paczuszek zaliczony. Kupiłam faworki, ale coś mi stara swinia smierdza.