reklama
Hmm nie jadłam takich ty dopiero smaka robiszNie kuś [emoji1787] mi się marzą pierogi z suszonymi pomidorkami i brokułem, polane smażonym boczusiem [emoji3059]
AgnesSweden
Fanka BB :)
W jakim balaganie pracujesz?Kocham ten dział ❤ zdecydowanie wolę ogród niż wnętrze sklepu
E
Ewka34
Gość
Psb MrówkaW jakim balaganie pracujesz?
AgnesSweden
Oo nigdy nie byłam. Ja byłam w CastoPsb Mrówka
Jak tak samo. Może jeszcze nie dziś ale na pewno kupie do sprawdzenia. Wiem ze jest polecamy przynajmniej przez moje dwie siostryTo moja pierwsza ciąża, więc nie mam porównania, ale sądze, że kupie sobie takiego rogala. Jak okaże się niewygodny, to będe kombinować dalej. Moim zdaniem lepiej kupić i przetestować, niż się zastanawiać i pozbawić się szansy na podniesienie wygody
m.am
Hehe dobre [emoji16] rozbroilas mnie [emoji23][emoji23]Czasami się zastanawiam jak on z takim wytrzepanym workiem zrobił mi dziecko [emoji2368]
Ja mam dziś. Przynajmniej po kapuście kiszonej czułam jak by była ona gorzka. Ciężko smaku dziś mi się doszukać. Ale to może ze pół dnia słodkie lody podjadałamDziewczyny, czy któraś z was ma gorzki posmak w ustach? Dobija mnie to już myślałam, że to wina jedzenia, ale ostatnio czuję ten posmak po czymkolwiek co zjem. Ciągle gorzko na języku
E
Ewka34
Gość
Mniejsze niż brico ale lepszy asortyment moim zdaniem bynajmniej my nie wiem czy dałabym w casto ,podejrzewam ze moja pasję ludzie by zniszczyliOo nigdy nie byłam. Ja byłam w Casto
reklama
m.am
Równiez bardzo polecam [emoji3531] po ciąży nie mogłam się odzwyczaić od poduchy ( typ C) Mega wygodnie się spało [emoji846]Jak tak samo. Może jeszcze nie dziś ale na pewno kupie do sprawdzenia. Wiem ze jest polecamy przynajmniej przez moje dwie siostry[emoji14]