reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Uff dopiero nadrobiłam, bo miałam tarki dzień w pracy, że ciężko było zerknąć.
Na pewno coś tam dostaje, ale akurat złego składu nie ma. Brałam to w poprzedniej ciąży. Teraz narazie mama dha Premium, a potem zobaczę czy bezie mi potrzebne coś z żelazem.

To ja raz na 5/6 dni odstatnio. Też pije wodę, jem dużo warzyw, owoców, pełnoziarnistych produktów, kiwi codziennie i narazie nic nie pomaga. Też już nie wiem czy coś kupić w aptece, albo jakieś herbatki pić, czy czekać aż się unormuje. Narazie wolę chyba przeczekać, chyba że ktoś ma jeszcze jakieś sposoby dozwolone w ciąży.

Mojemu też nie przeszkadza. Powiem wam, że ja się chyba bardziej dla lekarza szykuje (depilacja całego ciała, peeling, perfumy, bielizna) niż na romantyczny wieczór z mężem 😂
@Korpley0 @King@ @Greta826 gratuluję udanych wizyt. Super zdjęcia. Teraz to już dzieciaczki naprawdę fajnie wyglądają.
Jest coś takiego jak gorzka sól, ale nie wiem czy można w ciąży

To u mnie jest tak wiadomo jak chłop za granicą że jak przyjedzie to przez pierwsze dni po 4 razy potem po 3 a potem dwa i tak na jednym numerku zostaje .... a potem miesiąc przerwy mam 😂
Hahahh ja mam to samo 😁😁😁jak przyjezdza to musi by. Prawie codziennie a później wyjeżdża i mam spokoj 2 miechy albo lepiej 😁

Uff dopiero nadrobiłam, bo miałam tarki dzień w pracy, że ciężko było zerknąć.
Na pewno coś tam dostaje, ale akurat złego składu nie ma. Brałam to w poprzedniej ciąży. Teraz narazie mama dha Premium, a potem zobaczę czy bezie mi potrzebne coś z żelazem.

To ja raz na 5/6 dni odstatnio. Też pije wodę, jem dużo warzyw, owoców, pełnoziarnistych produktów, kiwi codziennie i narazie nic nie pomaga. Też już nie wiem czy coś kupić w aptece, albo jakieś herbatki pić, czy czekać aż się unormuje. Narazie wolę chyba przeczekać, chyba że ktoś ma jeszcze jakieś sposoby dozwolone w ciąży.

Mojemu też nie przeszkadza. Powiem wam, że ja się chyba bardziej dla lekarza szykuje (depilacja całego ciała, peeling, perfumy, bielizna) niż na romantyczny wieczór z mężem [emoji23]
@Korpley0 @King@ @Greta826 gratuluję udanych wizyt. Super zdjęcia. Teraz to już dzieciaczki naprawdę fajnie wyglądają.
Może siemię lniane spróbuj ? Mi czasem pomagało w poprzedniej ciąży. Jak już byla sytuacja krytyczna ratowałam się czopkami glicerynowymi ale to oczywiście nie za często

reklama
Do góry