reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Tak sobie ogladam vinted o chciałabym juz kupować [emoji1787] takie piekne kokony i tuliki dziewczyny odsprzedaja za smieszne pieniążki...a tu nie wiadomo czy chlopak czy dziewczyna [emoji38]
A ze musze kupic wszystko od podstaw, to zapewne zacznę szybko....

Po za tym ciesze sie, ze dzien sie kończy, fatalnie sie czuję....
Ja sporo rzeczy mam po synku w neutralnych kolorach więc nie będzie pewnie aż takiego szalu zakupów [emoji16] generalnie kompletowanie wyprawki to piękny czas [emoji7]portfel chudnie w oczach [emoji23][emoji23]

reklama
Kurcze super, że tak się zagraliście [emoji16]mój ma zdecydowanie mniejsze libido niż ja i niestety czasem na tym cierpię...
To u mnie jest tak wiadomo jak chłop za granicą że jak przyjedzie to przez pierwsze dni po 4 razy potem po 3 a potem dwa i tak na jednym numerku zostaje .... a potem miesiąc przerwy mam 😂

Do mnie przyszła laska zareklamować buty Nike że jej śmierdzą ... że to wada bo nogi nie powinny śmierdzieć w takich butach i się kłuci [emoji3061]
Nie wierze czasem w ludzi... Gościu kiedyś kazał mi sprawdzać szczelnośc pojemniczka na mocz [emoji23]( pracuje w aptece)kazał nalać wody i zobaczyć czy nie cieknie [emoji23]
skarżył się, że ostatnio mu się wylał do torby z zakupami [emoji23]

Nie wierze czasem w ludzi... Gościu kiedyś kazał mi sprawdzać szczelnośc pojemniczka na mocz [emoji23]( pracuje w aptece)kazał nalać wody i zobaczyć czy nie cieknie [emoji23]
skarżył się, że ostatnio mu się wylał do torby z zakupami [emoji23]
Dobrze że prezerwatywy nie chciał sprawdzić czy nie pęknie 😂

To u mnie jest tak wiadomo jak chłop za granicą że jak przyjedzie to przez pierwsze dni po 4 razy potem po 3 a potem dwa i tak na jednym numerku zostaje .... a potem miesiąc przerwy mam [emoji23]
Czyli już macie wypracowany system [emoji23][emoji23] mój tam może nawet 2 tyg wytrzymać bez i czasem mnie to martwi [emoji848]

U mnie dziś 8+0 więc zaczynamy 9 tydz... Koleżanka mnie pocieszała, że między 8-10 jest najgorzej, a potem już będzie z górki :D
I lekarz jej powiedział, gdy miała podobnie w ciąży, na pocieszenie, że "im matce jest gorzej, tym dziecku lepiej" :D więc jak nam będzie źle, to o tym pomyślmy :D
I tak właśnie myśl ❤

reklama
Do góry