reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Tu nawet nie chodzi o gusta.. Pracowalam na hydraulice i armaturze. .. Wyślą kobite jak ona pojęcia nie ma co potrzebuje, albo jakaś bzdure wymysli... Np słuchawkę bezprzewodowa do prysznica.. No i bądź mądry bo ona widziala... Gdzieś tam
A to fakt czasami idzie sikać że śmiechu 😂😂😂

reklama
Tak sobie ogladam vinted o chciałabym juz kupować 🤣 takie piekne kokony i tuliki dziewczyny odsprzedaja za smieszne pieniążki...a tu nie wiadomo czy chlopak czy dziewczyna 😆
A ze musze kupic wszystko od podstaw, to zapewne zacznę szybko....

Po za tym ciesze sie, ze dzien sie kończy, fatalnie sie czuję....

Ja to zawsze miałam takie skojarzenia [emoji1787] moje libido niby zerowe, ale już mam przebłyski wskazujące na niedaleką zmianę tego stanu rzeczy [emoji1787]
Ja mam takie, ze dziennie M jest zadowolony hahaha 😅 ale w sumie my zawsze intensywnie, ale teraz...to slaba, tu mdlosci, ale seksik musi byc 😅

ja kolejny dzień z rzędu mam fatalne samopoczucie żołądkowe... Zawsze odżywiałam się zdrowo, od dawna głównie wege, teraz na wegańskie przekąski, czy np. cieciorkę nie mogę nawet patrzeć. Uwielbiam pizzę, a dziś na sam widok zdjęć mnie mdliło. W żołądku ciągle mnie muli. Lata nie jadłam parówek, ale jak tu czytałam o tym, że jecie, to aż nabrałam ochoty, wczoraj zjadłam, ale spełnianie takich zachcianek tez nie pomaga, po nich też mi niedobrze... Czuje się, jakbym miała non stop żołądek "na kacu"...
Mam identycznie, okropne i męczące uczucie, wlasnie sie czuje jak na kacu i mega głodna, a tyle co jadłam .... ale juz z górki mam nadzieję..jutro musze się czuc dobrze, corka jedzie do babci, do 16 mam luz, chce obskoczyc sklepy 🤨

Tu nawet nie chodzi o gusta.. Pracowalam na hydraulice i armaturze. .. Wyślą kobite jak ona pojęcia nie ma co potrzebuje, albo jakaś bzdure wymysli... Np słuchawkę bezprzewodowa do prysznica.. No i bądź mądry bo ona widziala... Gdzieś tam
Do mnie przyszła laska zareklamować buty Nike że jej śmierdzą ... że to wada bo nogi nie powinny śmierdzieć w takich butach i się kłuci 🥴

Biedna, współczuję.. Też miałam tak do niedawna, teraz już jest duzo lepiej a mam 9+2 🤗
U mnie dziś 8+0 więc zaczynamy 9 tydz... Koleżanka mnie pocieszała, że między 8-10 jest najgorzej, a potem już będzie z górki :D
I lekarz jej powiedział, gdy miała podobnie w ciąży, na pocieszenie, że "im matce jest gorzej, tym dziecku lepiej" :D więc jak nam będzie źle, to o tym pomyślmy :D

reklama
Do góry