reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Wspaniałe wieści [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji7][emoji8]
Ja mam dziś wizytę na 21 dopiero [emoji33] w sumie to wizyta "być albo nie być" ... Jeszcze na domiar złego w niedzielę zmarł mój tato i jak tu wierzyć że wszystko uklada się dobrze? Robiłam betę 3 razy pierwsza 10 tys z haczykiem druga po 24 h 11 500 po 72 h 19 tys ale wciąż się boję czy będzie serduszko...
Przesyłam wyrazy współczucia :( w przyrodzie musi być równowaga, więc z maluszkiem na pewno wszystko dobrze 😊

reklama
Ja sobie o innym męskim soku pomyslalam [emoji85][emoji85][emoji85] oj jak gin da zielone swiatlo to w weekend z wyra chyba nie wyjdziemy [emoji85]
Kurcze ja też już mam ciągoty ale niestety jeszcze nie mogę przez te plamienia[emoji853]niby teraz się uspokoilo ale póki nie dostanę zielonego światła od lekarza to się nie zdecyduje [emoji849]a marzy mi się bardzo [emoji16][emoji16][emoji16]

Dziewczyny, a miała z Was może któraś tak, że w przeciągu wizyt wiek ciąży się zmienił?
Na pierwszym usg lekarz powiedział, że jest 7t0d, a na kolejnej wizycie równo po dwóch tygodniach powinno być 9t0d,a wedlug pomiaru wyszło 8t5d. Lekarz powiedział, żebym się nie martwiła, bo to żadna różnica i dziecko może być po prostu mniejsze, bo ja jestem niska, ale teraz się zastanawiam czy może nie rozwija się za wolno? Wyczytalam że na początku wszystkie dzieci rozwijają się i rosną tak samo..
Też zależy jak lekarz zmierzy ;)

Dziewczyny szalejecie dzisiaj .... ale się rozpisałyście 😃 jestem w pracy do 21:00 moje nogi juz same z d.... wychodzą🥴 a ludzie mnie tak drażnią że chyba wysadze tą galerie🤬 pociesza mnie fakt ze dzisiaj zero mdłości i bólu żołądka 😃

reklama
Dziewczyny szalejecie dzisiaj .... ale się rozpisałyście 😃 jestem w pracy do 21:00 moje nogi juz same z d.... wychodzą🥴 a ludzie mnie tak drażnią że chyba wysadze tą galerie🤬 pociesza mnie fakt ze dzisiaj zero mdłości i bólu żołądka 😃
Ja dziś byłam wyjątkowo miła dla klientów 🤗 trzymaj sie jeszcze pół godzinki 🤗

Do góry