Elodia
Fanka BB :)
Będzie dobrze :-)Ja mam jutro wizytę. Trza nogi ogolić. Dobrze ze lekarz polak. Ale stracha mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze :-)Ja mam jutro wizytę. Trza nogi ogolić. Dobrze ze lekarz polak. Ale stracha mam
Ooo też je mam. Może to jest sposóbHa! Ja noszę pończochy uciskowe, więc olewam temat golenia nóg przed wizytą pończoch po prostu nie zdejmuję
Należało się :-) od interpretacji wyników są lekarze. Ja tak sobie jak byłam młoda sama chciałam leczyć tarczycę, bo kasy na endokrynologa nie miałam, a czas oczekiwania na NFZ to było wtedy 3 lata i myślałam, że jak jest 4 - czyli w normie to jest okMnie lekarz kiedyś op......dolił że sama interpretuje wyniki i wymyślam choroby. Dosadnie mi wytłumaczył że jeżeli normy są odchylone dopiero w dziesiątkach albo setkach to wtedy się można martwić
Ja dzisiaj 7+3, mdlosci po pierogach mialam, ale malo senna dzisiaj, tka dla odmiany [emoji1787] cyce bolą mniej wiecej dość mocno przy kazdym ruchu, zadnych plamień... Także chyba jest ok, chociaz przed wiyztą mam mega stracha że np serduszko.... [emoji26] Po poronieniu jednak strach przed wizytami jest ogromny.Dziewczyny jak tam się czujecie ? jakie objawy proszę tu się skarżyć lub skalać z radości ze nie ma objawów [emoji1]ja dzisiaj 8+5 czyli już 9 tydzień i w sumie bardzo małe mdłości i to tyle
No raaaaczej, golenie nóg zimą jest przereklamowane, mojemu Ł. też to nie przeszkadza, więc tym bardziej dla lekarza nie będę się "stroić".Ooo też je mam. Może to jest sposób
Ty swintucho!! moje libido jest zerowe...Ja sobie o innym męskim soku pomyslalam [emoji85][emoji85][emoji85] oj jak gin da zielone swiatlo to w weekend z wyra chyba nie wyjdziemy [emoji85]
Hehe no ja już spanikowałam oczywiście, a już jak wpiszesz w google to wiadomo co wyskakuje.. Wstępnie wynik już skonsultowany [emoji16] właśnie dostałam telefon.Mam znajomą w dziecięcym szpitalu ..lekarz stwierdził, że mamy może być lekko odwodniony tylko nie wiem jakim cudem skoro dużo pije[emoji848]Mnie lekarz kiedyś op......dolił że sama interpretuje wyniki [emoji3061] i wymyślam choroby. Dosadnie mi wytłumaczył że jeżeli normy są odchylone dopiero w dziesiątkach albo setkach to wtedy się można martwić [emoji2]
Mamy to samo. Niby pije w miarę dużo a krew gestaHehe no ja już spanikowałam oczywiście, a już jak wpiszesz w google to wiadomo co wyskakuje.. Wstępnie wynik już skonsultowany [emoji16] właśnie dostałam telefon.Mam znajomą w dziecięcym szpitalu ..lekarz stwierdził, że mamy może być lekko odwodniony tylko nie wiem jakim cudem skoro dużo pije[emoji848]
tak ja chciałam sobie kupić ten różowy segregator od mamyginekolog i tez myślałam że zaczekam do prenetalnych. Okazuje się, że różowego już nie ma i nie będzie dodruku.Ja zamierzam kupic poduchę i segregator od mamaginekolog, jesli w czwartrk na wizycie bedzie ok. Teraz jeszcze nie chcę zapeszać :-)