reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama

Załączniki

• Screenshot_20210209-183011.png
    Screenshot_20210209-183011.png
    147,3 KB · Wyświetleń: 66
Mnie dziś pierwszy raz od wielu miesięcy dopadła arytmia,ja mam taki odruch żezal od razu zaczynam kaszleć i przechodzi, sama jestem ciekawa co w takim razie powinno się zażywać

Mnie dziś pierwszy raz od wielu miesięcy dopadła arytmia,ja mam taki odruch żezal od razu zaczynam kaszleć i przechodzi, sama jestem ciekawa co w takim razie powinno się zażywać
Też kaszlalam ale nie przechodziło, teraz było to dość długie niz zazwyczaj, i przeszło po głębokich wdechach.. myslalam kiedyś że to od kawy ale ja już 3tyg kawy nie pije 🤔

Dziewczyny gratuluje dzisiejszych wizyt [emoji7]same dobre wieści...oby tak dalej [emoji16]
ja oczywiście dziś znów się stresu najadłam bo oczywiście w morfologii syna wyszły odchylenia od normy [emoji849] wszystkie parametry czerwonokrwioniwe podwyższone.. zastanawiam się czy to jakiś stan chorobowy czy po prostu mały ma krew po mnie ..
Co do badań genetycznych- ja zdecydowałam się zrobić USG i papa.W poprzedniej ciąży też robiłam.
Miałam trochę wątpliwości co do badania z krwi bo u mojej kuzynki wprowadziło ostatnio sporo niepotrzebnego stresu..

reklama
Dziewczyny jak tam się czujecie ?:) jakie objawy :) proszę tu się skarżyć lub skalać z radości ze nie ma objawów 😄ja dzisiaj 8+5 czyli już 9 tydzień i w sumie bardzo małe mdłości i to tyle :)
Ja 8+4 i jakoś dobrze się czuję, od 2 dni mdłości brak, piersi mniej bolą i energii więcej mam nawet dziś większość mieszkania posprzątałam 🙂 mam nadzieję że wszystko jest w porządku

Do góry