Beata0192
Fanka BB :)
Wczoraj pół dnia leżała na prawym boku bo co ją na plecy położyłam to się obracała.Dziewczyny przewracają się wasze maluszki z plecow na bok
Hej! To o mnie mowa ja jestem z Głogowa. U nas rozstrój ale w dzień, na pobudkę w nocy wystarcza nam (odpukać!) smoczek.Cześć dziewczyny, od jakiegoś czasu Was podczytuje ale często z wielkim opóźnieniem, bo moja córka należy do dość wymagających [emoji4] Julka urodziła się 21 września , powiedzcie , czy macie już "upatrzone " krzesełka do karmienia (bo ja właśnie stoję przed dylematem i nie mogę się zdecydować [emoji23])
2 sprawa, czy Wasze dzieci (moja od około 2 tygodni tak ma) zaczęły się też częściej budzić na jedzenie ? Moja potrafi w nocy budzić się, no może bardziej kręcić zje 60 ml mleka , a za godzinę znów się domagać, je często ale małymi porcjami. W dzień Bywa lepiej , oprócz tego jest wesoła i kochana od kiedy ustaly Nam kolki . Dodam że w sumie od 2 miesiąca życia jesteśmy na mm więc mleko podaje to samo a jak kiedyś potrafiła budzić się co 3 godziny to teraz jak z zegarkiem w ręku niestrty co godzinę
Widziałam też, że jedna z dziewczyn jest z Głogowa, to dość blisko Nas, bo my jesteśmy z Legnicy, woj. Dolnośląskie, około 80 km do Wrocławia [emoji4]
Właśnie mi przyszło krzesełko i finalnie... Kupiliśmy Ricokids Loni. Cenowo z tych drewnianych z materiałowym siedziskiem jest najtańsze. Jeszcze go nie złożyliśmy bo ta impreza w domu - bez sensu się zagracać. Jest do 30kg regulowane wysokości są. Jak rozłożę powiem więcej.