reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Ja właśnie tez mam takie plany, dość ciężko znioslam ciążę (całe 4 pierwsze miesiące wymiotowalam [emoji22]) + tarczyca , ostatecznie miałam cesarke a później te kolki i wgl więc jednak zostanę przy jednej wymarzonej i wyczekanej córeczce:)
Ja też na początku żygałam jak kot🙈 na samą myśl mi niedobrze jak wrócę myślami do początków😉 do tego też tarczyca i problemy z cukrem. Bo raz miałam wysoki a raz miałam niedocukrzenie. To moje trzecie dziecko. Pierwsza ciaza bez niespodzianek. W drugiej wielowodzie. A w trzeciej wszystko na kupe🙈🙉😱

O kurczę to super wesoła rodzinka [emoji4]ja wcześniej przed ciąża te z marzyłam o dużej rodzince żeby na starsze lata było wesoło w święta ale po tych przeżyciach to jednak podziękuje, będę miała w tym roku 29 lat więc wydane mi się ze raczej mi się to już nie zmieni [emoji23]
Andzia ja mam czwórkę :)

O kurczę to Ty jeszxze gorzej niż ja, dobrze że to już za Nami i mam nadzieję że z dnia na dzień będzie tylko lepiej i Będzie na buziach naszych maluszków więcej uśmiechu niż smutku [emoji173]
Ja też na początku żygałam jak kot[emoji85] na samą myśl mi niedobrze jak wrócę myślami do początków[emoji6] do tego też tarczyca i problemy z cukrem. Bo raz miałam wysoki a raz miałam niedocukrzenie. To moje trzecie dziecko. Pierwsza ciaza bez niespodzianek. W drugiej wielowodzie. A w trzeciej wszystko na kupe[emoji85][emoji86][emoji33]

Andzia witaj :) ja pierwsza ciążę też zniosłam okropnie, pierwsze miesiące non stop rzygalam, dużo przytyłam i też miałam cc. Mały non stop darł się, ulewal niesamowicie i ciągle na rękach a mimo wszystko zdecydowałam się na drugie dziecko. 26 września urodziłam drugiego synka, tym razem sn, ciążę zniosłam super i poród też. Nawet miesiąc karmiłam piersią co przy pierwszym się mi nie udało :p także jak widzisz ciąża ciąży nierówna :D w ogóle to jesteśmy rówieśniczkami, ja w maju też skończę 29lat ;)
Mój mały dzisiaj ma turbo drzemki i słabszy dzień bo ani trochę nie chce poleżeć w leżaczku ani w wózku ani w łóżeczku tylko non stop rączki i to najlepiej mamusine :0
Sopek Mój tak sztywno glowke trzyma na brzuszku że szok ale za długo nie leży dlatego przed każdym karmieniem chociaż na chwilę go tak kładę i lezy dopóki nie zacznie się drzeć :p Mój się jeszcze nie przewraca ale ma czas jeszcze bo on jeden z najmłodszych tutaj :p nogi to podnosi wysoko i jak zaprze się na stopkach to robi taki "mostek" i przesuwa się w górę :p
Qmika właśnie miałam pytać jak mała zniosła chrzest, dobrze że już jesteście po ;) my czekamy na lepsze czasy, pewnie dopiero na święta wielkanocne ochrzcimy :p

Dziewczyny a czy wasze dzieci przy lezeniu na plecach jak sie je pociągnie za raczki do góry to starają się podnosić główkę?

reklama
Andzia witaj :) ja pierwsza ciążę też zniosłam okropnie, pierwsze miesiące non stop rzygalam, dużo przytyłam i też miałam cc. Mały non stop darł się, ulewal niesamowicie i ciągle na rękach a mimo wszystko zdecydowałam się na drugie dziecko. 26 września urodziłam drugiego synka, tym razem sn, ciążę zniosłam super i poród też. Nawet miesiąc karmiłam piersią co przy pierwszym się mi nie udało :p także jak widzisz ciąża ciąży nierówna :D w ogóle to jesteśmy rówieśniczkami, ja w maju też skończę 29lat ;)
Mój mały dzisiaj ma turbo drzemki i słabszy dzień bo ani trochę nie chce poleżeć w leżaczku ani w wózku ani w łóżeczku tylko non stop rączki i to najlepiej mamusine :0
Sopek Mój tak sztywno glowke trzyma na brzuszku że szok ale za długo nie leży dlatego przed każdym karmieniem chociaż na chwilę go tak kładę i lezy dopóki nie zacznie się drzeć :p Mój się jeszcze nie przewraca ale ma czas jeszcze bo on jeden z najmłodszych tutaj :p nogi to podnosi wysoko i jak zaprze się na stopkach to robi taki "mostek" i przesuwa się w górę :p
Qmika właśnie miałam pytać jak mała zniosła chrzest, dobrze że już jesteście po ;) my czekamy na lepsze czasy, pewnie dopiero na święta wielkanocne ochrzcimy :p
O to my z jednego roku ja właśnie rozpoczęłam 29 🙊

Do góry