reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Ewelinamalina89 - powodzenia może to akurat dzisiaj trzymam kciuki 😉
Misia - Gratulujemy 😚 dużo zdrowia dla całej rodzinki 💐
Sylvia_88 - ja mam termin dzień później 08.09 ale wczoraj powiedział lekarz że przed nami jeszcze do dwóch tygodni szybko zleci już nawet nie myślę kiedy to będzie 🙈😅 na pewno mnie nie ominie grunt to się nie nakręcać a będzie dobrze powodzenia ☺

Wszystkie żyjemy już jak "na szpilkach" 😅😅

Racja 🤣
My byliśmy dziś u znajomych i nawet nie muszę Wam tłumaczyć, jak bardzo się wystraszyłam, jak po siku się podtarłam i zobaczyłam papier na różowo zabarwiony. Już miałam wołać męża, że krwawię. A to był wzorek różowy na papierze toaletowym 🙈🤦‍♀️😂😂😂

Racja 🤣
My byliśmy dziś u znajomych i nawet nie muszę Wam tłumaczyć, jak bardzo się wystraszyłam, jak po siku się podtarłam i zobaczyłam papier na różowo zabarwiony. Już miałam wołać męża, że krwawię. A to był wzorek różowy na papierze toaletowym 🙈🤦‍♀️😂😂😂
U mnie każde zakłucie w brzuchu lub skurcz powoduje, że mam ochotę wołać męża, że czas jechać do szpitala 😂 ale Twoja historia z papierem toaletowym jest lepsza 😂

U mnie każde zakłucie w brzuchu lub skurcz powoduje, że mam ochotę wołać męża, że czas jechać do szpitala 😂 ale Twoja historia z papierem toaletowym jest lepsza 😂

😂😂 te nasze chłopy,to nie mają lekko z nami, a co dopiero będzie, jak faktycznie akcja się zacznie.... 😜
Ale powiem Wam, że wychodząc od tych znajomych i żegnając się, życzyli mi wszystkiego dobrego, że trzymają kciuki itp (bo już się z nimi nie spotkamy na pewno przed porodem), to wyć mi się zachciało i jakoś smutno i strasznie 🤦‍♀️😂

reklama
Do góry