reklama
Ana1992
Aktywna w BB
Gratulujemy dużo zdrówka dla wasNie doczytałam Was jeszcze i nie wiem, kiedy nadrobię ale chciałam poinformować, że MY się rozpakowaliśmy 04.09
Trzymamy kciuki za kolejne Wrześniowe Skarby
Ewelinamalina89
Zaangażowana w BB
Ana1992
Aktywna w BB
Gratulujemy coraz więcej mam po porodzie życzymy dużo zdrówka tobie i AdasiowiJa urodziłam dzisiaj o 3:20
Poród był jak zwykle koszmarny ale udało się i jesteśmy już razem. Adaś waży 3020 gram i ma 54 cm
Gunka
Fanka BB :)
Ile u ciebie trwał poród? Pisałaś coś ze wczoraj rano cie coś zbieraloJa urodziłam dzisiaj o 3:20
Poród był jak zwykle koszmarny ale udało się i jesteśmy już razem. Adaś waży 3020 gram i ma 54 cm
Ewelinamalina89
Zaangażowana w BB
Od rana miałam skurcze do 22 godziny ale były dość znośnie co 10 minut. O 23 już były co 5 minut przyjechałam do szpitala. Dali mi czopki na przyśpieszenie i jak się zaczęło to od pół nocy co 2 minuty już chodziła po ścianach z bólu zadzwoniłam po męża o 3 bo tak mi pozwolili i zanim dojechał już urodziłam nie zdążył. Ogólnie koszmar... Ale wpuścili go na 2 h to posiedzielusmy razem po porodzie chwilę. We wtorek do domuIle u ciebie trwał poród? Pisałaś coś ze wczoraj rano cie coś zbieralo
Ewelinamalina89
Zaangażowana w BB
Trzymam za Was wszystkie kciuki oby był lżejszy niż mój z tych wszystkich trzech porodów ten był najgorszy
reklama