reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Ewelinamalina89 - powodzenia może to akurat dzisiaj trzymam kciuki 😉
Misia - Gratulujemy 😚 dużo zdrowia dla całej rodzinki 💐
Sylvia_88 - ja mam termin dzień później 08.09 ale wczoraj powiedział lekarz że przed nami jeszcze do dwóch tygodni szybko zleci już nawet nie myślę kiedy to będzie 🙈😅 na pewno mnie nie ominie grunt to się nie nakręcać a będzie dobrze powodzenia ☺

Wszystkie żyjemy już jak "na szpilkach" 😅😅

Racja 🤣
My byliśmy dziś u znajomych i nawet nie muszę Wam tłumaczyć, jak bardzo się wystraszyłam, jak po siku się podtarłam i zobaczyłam papier na różowo zabarwiony. Już miałam wołać męża, że krwawię. A to był wzorek różowy na papierze toaletowym 🙈🤦‍♀️😂😂😂

Racja 🤣
My byliśmy dziś u znajomych i nawet nie muszę Wam tłumaczyć, jak bardzo się wystraszyłam, jak po siku się podtarłam i zobaczyłam papier na różowo zabarwiony. Już miałam wołać męża, że krwawię. A to był wzorek różowy na papierze toaletowym 🙈🤦‍♀️😂😂😂
U mnie każde zakłucie w brzuchu lub skurcz powoduje, że mam ochotę wołać męża, że czas jechać do szpitala 😂 ale Twoja historia z papierem toaletowym jest lepsza 😂

U mnie każde zakłucie w brzuchu lub skurcz powoduje, że mam ochotę wołać męża, że czas jechać do szpitala 😂 ale Twoja historia z papierem toaletowym jest lepsza 😂

😂😂 te nasze chłopy,to nie mają lekko z nami, a co dopiero będzie, jak faktycznie akcja się zacznie.... 😜
Ale powiem Wam, że wychodząc od tych znajomych i żegnając się, życzyli mi wszystkiego dobrego, że trzymają kciuki itp (bo już się z nimi nie spotkamy na pewno przed porodem), to wyć mi się zachciało i jakoś smutno i strasznie 🤦‍♀️😂

reklama
Do góry