reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Ja byłam dziś na wizycie bo mnie zaniepokoilo plamienie. Okazało się że szyjka się rozwiera i raczej do terminu nie donosze. Termin na 27wrzesnia. Dziś 36+3. Lekarka stwierdziła że ciaza donoszona więc dzidziuś się już może rodzic nie ma sensu go dalej trzymać. Dziś ważył 3kg😍
Super wiadomość 😍 także czekamy na rozwój sytuacji 😁

reklama
Od kilku dni mam bóle podbrzusza promieniujące do pleców. Myślicie, że to może być oznaka, że coś tam się dzieje? 🤔 szyjka, rozwarcie? Jutro mam wizytę u ginekologa to się dowiem, ale te bóle jak na okres mnie intrygują. Jutro też zaczynam 37 tydzien, więc ciąża już donoszona 🥰 i poznam termin CC 😍🤩

Od kilku dni mam bóle podbrzusza promieniujące do pleców. Myślicie, że to może być oznaka, że coś tam się dzieje? 🤔 szyjka, rozwarcie? Jutro mam wizytę u ginekologa to się dowiem, ale te bóle jak na okres mnie intrygują. Jutro też zaczynam 37 tydzien, więc ciąża już donoszona 🥰 i poznam termin CC 😍🤩

Pisz koniecznie jutro, co mówi lekarz :) co do objawów to u mnie co chwile coś, ale wizyte mam 7.09.,poza tym pierwsza ciąża, więc zielona jestem. U mnie dziś 37+1.

Luiska my idziemy łeb w łeb;) u mnie dziś 37+0, wizytę tez mam 7 września :) brzuch mi opadł jakieś dwa dni temu ale nic się nie dzieje u mnie poza tymi przepowiadającymi. Wolałbym iść jeszcze na wizytę tego 7, a później niech się dzieje co chce. Torbę wreszcie ogarnęłam :)

Też miałam bóle jak na okres jakiś tydzień temu. Myślę że to szyjka się skraca bądź też dziecko tak uciska. Również jutro mam wizytę i zaczynam 40 tydzień 🤩 termin na czwartek za tydzień 😱

Luiska my idziemy łeb w łeb;) u mnie dziś 37+0, wizytę tez mam 7 września :) brzuch mi opadł jakieś dwa dni temu ale nic się nie dzieje u mnie poza tymi przepowiadającymi. Wolałbym iść jeszcze na wizytę tego 7, a później niech się dzieje co chce. Torbę wreszcie ogarnęłam :)

Faktycznie idziemy łeb w łeb ;) mnie też brzuch opadł i przepowiadające męczą, najgorzej w nocy, bo brzuch jak skała i szkoda mi małego,że tam w tej ciasnocie musi siedzieć :) mało się wtedy rusza.
Ja właśnie też torbę spakowałam :) Nie wiem, czy nie za dużo tych rzeczy biore 🤔

reklama
Dziewczyny ja też mam cały czas takie bóle jak na okres do tego bóle krzyżowe i nic się nie dzieje, na KTG tylko delikatne nie regularne skurcze, a moje 'objawy' że to podświadomość mi mówi, że to dzisiaj mam od 39 tc , codziennie a dzisiaj mam 40+4 .

Do góry